Londonderby i Premier League där rivalerna West Ham United och Tottenham Hotspur drabbas samman. Två lag som har inlett säsongen helt olika - även om West Ham tog en efterlängtad seger i den senaste omgången. Dock går det inte att blunda för Tottenhams fina inledning och hur pass effektiva de har varit fram i banan. Tottenham är farliga och bör tas på allvar.

Efter att ha förlorat samtliga tre första omgångar, utan att ens ha hittat nätmaskorna, reste sig West Ham senast och slog formlösa Aston Villa i Birmingham. Med kvarten kvar nätade Pablo Fornals matchens enda mål. Det är fortsatt press på tränaren David Moyes då förväntningarna är en plats ute i Europa - även nästa säsong. West Ham har tagit sig vidare till Europa Conference League gruppspelet där de har besegrat Viborg med 6 - 0 sammalagt. Dock väntar en blytung uppgift i ligaspelet.

För Tottenham har gjort en imponerande start och plockat 10 poäng från de fyra första matcherna. Det är bara ärkerivalen Arsenal som har gjort det bättre. Allteftersom har spelet sett bättre ut. I de två senaste matcherna har de lyckats hålla nolla mot Wolves och Nottingham. X-faktorn Harry Kane är i toppslag och har nätat lagets fyra senaste mål. Tottenham, som slutade fyra förra säsongen, verkar ha ställt in siktet högre. Med den truppen som Antonio Conte har kan det också bli möjligt.

Formen talar klart och tydligt till Tottenhams favör. Då både försvaret och anfallsspelet stämmer är chansen stor till en ny seger. Jag krånglar inte till det något mer utan lägger ett spel på att Tottenham reser hem med samtliga tre poäng i behåll.

Speltips West Ham - Tottenham:
2. Odds 2.03 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - West Ham:
Lukasz Fabianski, Thilo Kehrer, Kurt Zouma, Angelo Ogbonna, Vladimir Coufal, Tomas Soucek, Declan Rice, Pablo Fornals, Emerson Palmieri, Jarrod Bowen & Michail Antonio.

Preliminär startelva - Tottenham:
Hugo Lloris, Ben Davies, Eric Dier, Davinson Sanchez, Emerson Royal, Rodrigo Bentancur, Pierre Hojbjerg, Ivan Perisic, Son Heung-min, Dejan Kulusevski & Harry Kane.
---

This is the stats tab
This is the post tip