West Ham tar emot Watford på lördag med avsparkstid 16.00. Detta West Ham går som tåget, trots att deras anfallare Marko Arnautovic är långtidsskadad.
Hittar två fina spel i denna match. Dels draw no bet på hemmalaget men även överspelet ligger fint i handen. Jag går på det förstnämnda.
Watford har misslyckats att vinna 18 av de 20 senaste bortamatcherna i ligan.

West Ham har vunnit fyra raka ligamatcher (Newcastle, Cardiff, Crystal Palace och Fulham). 11-3 i målskillnad på dessa fyra.
Anfallaren Arnautovic är som sagt skadad men målen har trummat på ändå. Mittfältet med Anderson, Rice, Noble och Snodgrass imponerar stort. Chicharito och Antonio på topp har också visat kvalité.
Manuel Pellegrini har ingen anledning att slänga om i elvan här – möjligtvis om Andy Carroll skulle få en startplats.

Watford säkrade första vinsten på de sju senaste ligamatcherna mot Cardiff senast. Viktig seger för The Hornets som har tappat den fina formen laget hade i inledningen av säsongen. Men hålen i försvarslinjen kvarstår. I minut 68 senast mot Cardiff visade resultattavlan en 3–0-ledning för Watford, ett resultat som var nära att sluta 3-3 efter andra halvlek. Såg riktigt skakigt ut.
Nu är det bortaplan mot West Ham. På bortagräs har Watford bara lyckats vinna två av de senaste 20 matcherna i ligan.

Senaste bortamatcherna för Watford:
Newcastle 1-0
Southampton 1-1
Leicester 2-0
Everton 2-2

Förväntade elvor
West Ham: Fabianski - Zabaleta, Balbuena, Diop, Masuaku - Snodgrass, Noble, Rice, Anderson - Chicharito, Antonio
Watford: Foster - Femenia, Cathcart, Kabasele, Holebas - Doucouré, Quina - Capoue, Pereyra - Deeney, Deulofeu.

The Hammers sitter på en riktigt fin form. Bara Liverpool, Manchester City och Tottenham har tagit fler poäng än West Ham på de senaste sex matcherna i Premier League. Watford vann senast på hemmaplan mot Cardiff men såg skakigt ut. Här förväntas West Ham styra bollinnehavet och spelet. Förväntar mig en trea från hemmalaget. Överspelet till ungefär samma odds är även det bra!

SPEL: West Ham Asian hcp 0.0 till 1,71x
(pengarna tillbaka vid oavgjort)
2/5 units - hos Bethard eller FastBet

www.spreadsheet.se/holmbergake

Twitter@ Holmbergake

This is the stats tab
This is the post tip