Viktigt bottenmöte i England på fredagen när Watford gästar West Ham.
Mitt speltips: Raka krysset.
3.10 hos 888sport .

Sällan jag rekar spel på kryss, men här känns det klart spelvärt. En titt i tabellen ger vid handen att det är lag sjutton mot lag sexton i tabellen. Båda lagen ligger på säker mark och har 34 poäng, vilket innebär att de har tre pinnar ner till Bournemouth och Aston Villa. Med två omgångar kvar. Klart bägge lagen såklart vill vinna den här matchen, men jag tror att de framför allt att de till varje pris INTE vill förlora. Kryss och en poäng var är ett rätt okej utfall då det fortfarande innebär att bägge har nya PL-kontraktet i egna händer. Så om det står oavgjort och är 20-25 kvar tror jag inte vi kommer få se något lag gå all-in för att hitta ett segermål.

Sen är det två jämna lag som möts, så utöver att kryss är ett okej resultat för båda lagen tabellmässigt tycker jag det känns tänkbart att de spelar oavgjort just för att de är ungefär lika bra.
- De har lika många poäng.
- I "expected points"-tabellen ligger de nära varandra.
- De har ungefär lika mycket boll/match och de kommer till ungefär lika många avslut/match.

Nu är det såklart två ojämna lag också, vi minns Watfords svaga start samtidigt som de var första laget som slog Liverpool. West Ham har slagit Man U och Chelsea X2. Vet aldrig riktigt vart man har de här lagen, vars försvar knappast är de bästa. Men för dagen känns det som deras styrkor och svagheter är rätt jämna.

1-1 eller 0-0 känns som klart tänkbara slutresultat till småtrevligt odds.

This is the stats tab
This is the post tip