West Ham gästas av Watford hemma på Olympic Stadium i London under tisdagskvällen och det vi får se här bör bli ett möte mellan ett hemmalag som går för att behålla sin topposition samtidigt som gästerna kämpar för sin överlevnad.

West Ham United är i skrivandets stund tabellfemma i Premier League. Hemmalaget har samlat ihop 37 poäng på 23 matcher och är just nu en poäng bakom tabellfyran Man United, men då också med en match mer spelad. Målskillnaden för West Ham så här långt är 41-31, så de har visat prov på en duktig offensiv, men också en defensiv som inte alltid levererar.

Watford gästar Olympic Stadium som 18'e lag i Premier League. Bortalaget för dagen har 15 poäng inspelade och detta på 21 matcher. Som läget ser ut just nu är Watford ett lag för The Championship nästa säsong, men de har bara en poäng upp till Norwich på "säker mark" och då står Norwich samtidigt på en match mer spelad. Ingenting är kört än och Watford kommer kämpa för sitt liv.

Här tror jag dock att hemmalaget kommer äga bollen mer och att bortalaget kommer få sikta in sig på att nyttja sina chanser väl. Om de lyckas? Tveksam, West Ham är trygga och skickliga och på hemmagräs ska de helt klart ha god segerchans här.

Mitt speltips blir en liten specialare dagen till ära.

SPELTIPS
Moussa Sissoko över 0,5 regelbrott till 1.72 hos Unibet .

Sissoko förväntas ta en startplats i gästernas startelva och jag tror att han kommer få det tufft på sin kant där han ska hålla koll på bland annat Vladimir Coufal och Jarrod Bowen.

Vad tror ni?

@johan_videll på Twitter.

TV: Formstarke Melkers bästa tips inför Europatipset




This is the stats tab
This is the post tip