Två motiverade lag i olika ändar av tabellen.

Senaste möten
Wolves - West Ham 2-0

Wolves - West Ham 3-0
West Ham - Wolves 0-1

Premier League
7. Wolves 29 10 13 6 41:34 43
16. West Ham 29 7 6 16 35:50 27

West Ham hemma
14 4 3 7 23:26 15

Formen
O, F, F, V, F

Senaste match
Arsenal - West Ham 1-0

Wolves borta
14 5 6 3 20:17 21

Formen
V, F, V, O, O

Senaste match
Olympiakos - Wolves 1-1

"Wolves have a full squad to pick from ahead of Saturday's game with West Ham." Om något så låter ju det som ljuv musik i en tränares öron. West Ham är inblandat rejält i bottenstriden medan Wolves är på plats strax efter Man United och inte överdrivet långtifrån Chelsea på den fjärde och sista platsen till Champions League. Dit är det faktiskt bara fem poäng så Wolves har verkligen också allt att spela för. I botten är det superjämnt med just West Ham, Watford och Bournemouth på samma poäng. Det kan alltså sluta med Championship om det vill sig illa för West Ham nu i sommar när ligan återupptas.
Innan uppehållet så föll man knappt mot Arsenal med 1-0 på Emirates. Bra gjort, men det är ju inte direkt något man kan räkna in här som en fördel. Det var helt enkelt för längesen. Samma sak för Wolves som avslutade med 1-1 borta mot Olympiakos i Europa League. Det går inte att värdera det som någon för- eller nackdel inför den här matchen.
Däremot tycker jag att inbördes möten lagen emellan är intressant att titta på. De två senaste åren har Wolves vunnit samtliga tre möten och på hemmaplan den här säsongen slutade det 2-0. Wolves har ett offensivt spännande lag och med sin 3-4-3-uppställning så utmanar man många motståndare som vanligtvis spelare med fyra försvarare i PL.
Jag tror att motivation inte är någon fördel för West Ham här, Wolves är också taggade på att slåss om CL-plats, och då är klass och truppstatus intressantare. Wolves som sagt skadefritt, West Hem nära så också, men även inbördes är som sagt Wolves bättre. Jimenez väntas starta och han är lagets bäste målskytt på 13 kassar. West Hams bäste målskytt är fransmannen Haller, han har gjort sju mål.

Preliminära elvor (Whoscored)

West Ham (4-1-4-1) Fabianski - Fredericks, Diop. Ogbonna, Cresswell - Rice - Bowen, Noble, Soucek, Antonio - Haller

Saknar: -
Osäkra: Ogbonna

Wolves (3-4-3) Patricio - Boly, Coady, Saiss - Doherty, Neves, Moutinho, Vinagre - Traoré, Jimenez, Jota

Saknar: -
Osäkra: -

SPELTIPS
Jag tror på Wolves här i omstarten. Plockas till 2.18 hos Casumo , 888sport & Unibet (2/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip