Oddset på det ena spelet har gått upp ett ytterst fåtal punkter och tvärtom på det andra. Saker som kanske känns mer live-vänliga men jag drar iväg den här redan nu innan matchstart.

Arsenal över 1,5 mål: Bortalaget har, trots att Cesc Fabregas saknas pga avstängning, ett slagkraftigt lag och ett grundspel som sitter trots kaptenens frånvaro och man har helt klart kapacitet att styra upp över 1,5 mål (1,66) på ett halvtrögt hemmalag. Betsson ger t.ex. 1,50 på samma spel.

Arsenal först till 5 hörnor: Man har med sitt, i normala fall, stora bollinnehav i seriespelet stor potential att fixa 5 hörnor utan problem och det mot alla lag. Man har det mesta med bl.a. kvicka yttrar och man kommer sätta press på dagens motstånd. Visst kan oddset påverkas beroende på om man fixar den första hörnan eller inte, men \"Gunners\" släpper sällan till många hörnor (sett till antalet 5) och speciellt inte mot lag på den nedre halvan av tabellen. Av tradition brukar inte Wigan producera överdrivet mycket heller och Arsenal ska ha klart bättre chanser till att sträcka sig upp mot 5 innan motståndet.

Tycker att båda spelen känns helt okej på förhand, och då det är möjligt att spela de tillsammans på bet365 så kör jag på det. Att bortalaget gör minst två mål i matchen till 1,66 och att samma lag är först till 5 hörnor (3-vägs) till 1,57 spelas alltså i en dubbel. En medelinsats (5/10) spelas till totaloddset 2,60 ggr pengarna.

This is the stats tab
This is the post tip