Kan Wimbledon skrälla mot Premier League-laget när det är dags för den andra rundan av ligacupen?

Wimbledon, som till vardags spelar i League One, har för första gången avancerat till omgång två i den inhemska cupen. Där väntar nu kanske tuffaste motstånd för att ta sig vidare ytterligare ett steg. Laget har börjat säsongen något knackigt, med en vinst på de fem första matcherna. Förlorade i helgen mot klassiska Sunderland efter två mål av den ständigt unge Cattermole.

West Ham har förlorat de första tre matcherna i PL och behöver nu något positivt att ta med sig till helgen. Efter många nyförvärv i sommar så är truppen relativt bred och det är ett bra lag som Pellegrini kan mönstra. Zabaleta, Chicharito, Yarmolenko, Perez och Obiang är några som fick starta på bänken senast mot Arsenal, och bör därför få speltid i den här matchen.

Jag tror inte att Wimbledon kan skrälla här utan West Ham kommer vinna här med någon boll men ser inte mycket värde i något odds på den marknaden. Jag riktar istället in mig på ett hörnspel. De flesta bolag har satt sin lina på 9,5 eller 10,0 men ett bolag sticker ut när man sätter 10,5. Då är jag redo att nypa den.

Wimbledon har gått över den här linan i 2/6 matcher den här säsongen. West Ham har gått under samtliga tre matcher. När det dessutom är West Ham som bör ta kommandot i den här matchen så känns det troligt att hörnorna uteblir för båda lagen.

Jag spelar under 10,5 hörnor @1.79 hos LeoVegas , 888sport eller MrGreen med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip