Dags att sparka igång den andra gruppspelsomgången i Europa League! Jag väljer att rikta blickarna mot Merkur Arena (Graz) där jag tror på mål i båda målen.

Relativt okända österrikiska Wolfsberger har sannerligen fått en smakstart på säsongen. Israelen Shon Weissman och 19-åringen Anderson Niangbo öser in mål för klubben och Wolfsberger ser definitivt kunna ut att kunna utmana om slutspelsplatserna i Grupp J. Inte minst efter 4-0-segern borta mot Borussia Mönchengladbach som var minst sagt oväntad.

Wolfsberger har gjort mål i tio av sina elva matcher den här säsongen.

Roma besegrade Istanbul Basaksehir i den första omgången och även under Paulo Fonseca ser de vinröda romarna ut som ett "överlag". Det finns stor potential i offensiven i form av Dzeko, Zaniolo och Kluivert medan försvarsspelet stundtals ser ganska darrigt ut. Dock gjorde Chris Smalling en väldigt bra insats i 1-0-segern mot Lecce i helgen. Återstår att se om engelsmannen får speltid i Österrike.

Wolfsberger har inga direkta avbräck medan Roma får klara sig utan Lorenzo Pellegrini, Cengiz Ünder, Diego Perotti och Henrikh Mkhitaryan på grund av skador.

Att Roma bara ska åka till Graz och stänga igen har jag väldigt svårt att se. I synnerhet mot ett helt avslappnat Wolfsberger som för dagen ser ut att spela med ett enormt självförtroende. Således tycker jag "båda lagen gör mål" känns väldigt bra även fast priserna är något pressade. 1,63 betalar spelet hos bet365 .

/F0rza

This is the stats tab
This is the post tip