De regerande och nyblivna Bundesliga mästarna Bayern München avslutar säsongen på Volkswagen Arena med ett möte mot Wolfsburg. Det kommer Bayern München vilja göra med en rak seger. Chanserna är goda, trots att de inte är i toppslag, efter att ha säkrat titeln för tionde säsongen i rad. Wolfsburg har ryckt upp sig på slutet, med bra resultat under en bedrövlig säsong.

Nej, Wolfsburg har presterat långt under förväntan. Vi pratar om ett Champions League lag som var på väg att åka ur den högsta divisionen - men räddade upp det i grevens tid. Tränaren Florian Kohfeldt lyckades väcka liv i spelarna, som har två segrar och ett kryssresultat bakom sig. Yannick Gerhardt gjorde matchens enda mål när de slog FC Köln på RheinEnergieStadion senast. Inför den sista omgången ligger Wolfsburg på plats 13 i tabellen och får avsluta säsongen utan förste målvakten Koen Casteels. Samt Paulo Otavio, William och Luca Waldschmidt. Dock väntas försvararen Jerome Roussillon återvända från en skada.

Återigen gör Bayern München en makalös säsong. De säkrade ligatiteln genom att besegra konkurrenten Dortmund. Sedan dess har Bayern München misslyckats med att besegra Mainz 05 och Stuttgart. Tränaren Julian Nagelsmann har en bättre fotbollsspelare på samtliga positioner och borde klara av att motivera dem en sista gång innan ledigheten. Skytteligaledaren Robert Lewandowski finns i högform med 34 ligamål. Kingsley Coman blev utvisad senast och är lagets enda avbräck.

I och med att Wolfsburg har blandat och gett under hela säsongen, med urusla resultat många gånger, väger de på tok för lätt. Jag krånglar inte till det. Därmed lägger jag ett spel på att Bayern München tar alla tre poäng i ligamötet mot Wolfsburg.

Speltips Wolfsburg - Bayern München:
2. Odds 1.60 hos Nordicbet & Betsson .

---
Preliminär startelva - Wolfsburg:
Pavao Pervan, Ridle Baku, Maxence Lacroix, John Anthony Brooks, Jerome Roussillon, Yannick Gerhardt, Maximilian Arnold, Xaver Schlager, Max Kruse, Lukas Nmecha & Jonas Wind.

Preliminär startelva - Bayern München:
Manuel Neuer, Benjamin Pavard, Dayot Upamecano, Lucas Hernandez, Alphonso Davies, Leon Goretzka, Joshua Kimmich, Serge Gnabry, Thomas Müller, Leroy Sane & Robert Lewandowski.
---

TV: Ulrik och Oliver går igenom en spännande kupong på Stryket!





This is the stats tab
This is the post tip