bet365 livestreamar matchen.

På Volkswagen Arena ställs två formstarka topplag mot varandra när Wolfsburg tar emot Dortmund. Hemmalaget är sexa i tabellen och krigar om Europa League platser denna säsong medan gästerna är tabelltvåan - fyra poäng efter tabellettan Bayern München. I och med dessa förutsättningar gäller matchen väldigt mycket. Båda lagen har efter två månaders uppehåll visat stor vilja i sina returmatcher, där de båda har varit framgångsrika i sina offensiv och kommer även att vara så i detta möte.

Wolfsburg har överlag en fin form med tre segrar och två kryss på de fem senaste matcher. Framförallt har det stämt i offensiv, som har öst in mål på sistone. I returmatchen efter uppehållet fick Wolfsburg möta Augsburg på bortaplan. Det var inga problem att vinna matchen med 2 - 1. Till denna match får Wolfsburg tillbaka anfallaren och målsprutan Wouter Weghorst efter avstängning. Han är en vass och hungrig nyckelspelare och kommer att bidra med tyngd, snabbhet och styrka i straffområdet.

Backarna hos Wolfsburg briljerade inte mot Augsburg, som parkerar på den nedre halvan av tabellen. Det spelet som Wolfsburg visade upp kommer att resultera i mål framåt, eftersom de fyller på med många spelare i sina anfall, men det blir många luckor bakåt för Dortmund spelarna att ta vara på. För Dortmunds del har det blivit 72 mål på 26 matcher. I returen blev det hela 4 - 0 hemma mot tabellåttan Schalke 04 och det kunde mycket väl ha blivit betydligt större siffror än så, då Schalke var dåliga.

Schalke var även dåliga i sin offensiv, som inte direkt skapade många farligheter. Detsamma går inte att säga Wolfsburg, som alltid är farliga och kreativa när de erövrar bollen. Dortmund får passa sig lite här, även om de givetvis är favoriter till att vinna. Då båda lagen har blytungt anfallsspel och gör i regel mål på allt och alla finns det ingenting som talar för att den trenden ska brytas när de ställs mot varandra. Då duger 1,61 i odds gott och väl på att vi ska få se minst ett mål från båda lagen i matchen.

Speltips Wolfsburg vs Borussia Dortmund:
Båda lag gör mål - odds 1.61 hos bet365 .

---
Preliminär startelva Wolfsburg:
Koen Casteels, Paulo Silva, John Anthony Brooks, Marin Pongracic, Kevin Mbabu, Maximilian Arnold, Xaver Schlager, Josip Brekalo, Admir Mehmedi, Joao Victor & Wouter Weghorst.

Preliminär startelva Dortmund:
Roman Buerki, Lukasz Piszczek, Mats Hummels, Manuel Akanji, Achraf Hakimi, Mahmoud Dahoud, Thomas Delaney, Raphael Guerreiro, Thorgan Hazard, Julian Brandt & Erling Braut Haaland.
---

This is the stats tab
This is the post tip