Arsenal gäsar Wolves på lördagen.
Mitt speltips: Över 3,5 hörnor för Wolves. bet365.

För att spelet ska sitta behöver Wolves ha fyra eller fler hörnor. Det har laget skrapat ihop i 12/14 PL-matcher den här säsongen. Då har de ändå mött lag som Tottenham, Man City och Liverpool och klarat en sån hörnlina. Visst är säsongen en besvikelse för Wolves del hittills. Dras med en del skador och gör väldigt få mål. Dock inne på att de komemr lyfta i tabellen, för de ska bara vara bättre än vad poängen hittills indikerar. Tycker de har ett par luriga yttrar, brukar ha en del boll och komma till en del avslut och inlägg. Lär väl stå hyfsat lågt, men tror inte de kommer ha en totalparkerad buss.

Arsenal har ångat på fint i ligan och går in i matchen som serieledare. Över alla förväntningar. Tycker de var lite mer dominanta tidigare under säsongen, även om insatsen mot Chelsea förra helgen var enormt bra. Släppt till fyra elelr fler hörnor i fyra raka ligamatcher hittills. Det inkluderar matcher mot Leeds och Southampton, dvs liknande motstånd som Wolves kvalitetsmässigt.

Senaste säsongerna har Arsenal fått en del röda kort mot Wolves. Det har utvecklat sig en viss rivalitet mellan lagen efter att Arsenal på ett par veckor i fjol först höll ut till en 1-0-seger på bortaplan trots 10 mot 11 och därefter vände 0-1 till 2-1 sent. Var en del snack efter om att Arsenal firade för mycket och det var lite småstökigt mellan fansen. En lördagsmatch 20:45 och Wolves har allt att vinna - jag tror fansen kommer elda på laget rejält här och ser framför mig en rätt bra insats. Sju-åtta Arsenalspelare ska in i VM om en vecka och lär såklart ha ett öga på det. Jag ser inte en ny total urladdning och monsterprestation framför mig.

Mot bakgrund av allt det här tror jag Wolves har bra chans att göra det rätt jämnt spelmässigt. Hur det 1x2-slutar återstår att se, men jag tror det blir jämnt i alla fall. Slipepr vi bara en matchbild med tidigt Wolvesmål och ett hemmalag som därefter faller tillbaka tycker jag det ska var abra chans för minst fyra hörnor.
This is the stats tab
This is the post tip