Speltips: Över 8,5 skott på mål @ 1,72 - Quick Betting Casino -

Lördagens sena match i Premier League spelas på Molineux Stadium där hemmalaget Wolverhampton tar emot Arsenal.

Med 43 poäng och sex matcher kvar att spela är det till 99% klart att Wolves spelar i högsta serien även nästa säsong. Formen har inte varit strålande på slutet med bara två poäng på fyra matcher men det har varit jämna tillställningar där man inte fått resultaten med sig. Tror inte de bryr sig så värst mycket om man slutar på nionde plats eller trettonde plats, men det som fortfarande spökar i skallarna är hur man kunde tappa 2-1 till 2-3 på stopptid mot Coventry i FA-cup kvartsfinalen på hemmaplan. När Rayan Ait-Nouri gjorde 1-1 i 83e och Hugo Bueno satte 2-1 i 88e trodde nog fansen att det var säkert att boka biljett till Wembley och möte med ett skadedrabbat Manchester United.

Nu, utan någon cupsemi att se fram mot så ska säsongen bara spelas av och då kan det vara si och så med motivationen. Kan också bli att laget spelar ut, då pressen ej finns och här är man trots hemmagräs kraftiga underdogs. Går sällan mållösa från Molineux och om jag kollat rätt är det endast ett lag som lyckats nolla Wolves hemma och det är Brentford som vann med 2-0 i en match där Wolves fick ett mål bortdömt efter VAR-granskning. I de 14 övriga hemmamatcherna har vargarna gjort minst ett mål framåt. 2-1 mot Manchester City och 2-1 mot Tottenham är de vinster som väger tyngst.

Manager Gary O'Neil inväntar medicinska teamets rapporter angående backtrion Craig Dawson, Nelson Semedo och Rayan Ait-Nouri men det lutar åt att de kan medverka i någon form. Mittfältaren Jean-Ricner Bellegarde och anfallaren Pedro Neto förväntas ej komma till spel då de missat de fem senaste matcherna. Matheus Cunha startade på topp senast men här lite olika uppgifter om han kommer till spel eller ej. Även Hee-Chan Hwang oklart om han kan medverka trots att han hoppade in senast och fick drygt en halvtimme mot Forest.

Ett revanschsuget Arsenal trycker på framåt

Arsenal är seriens bästa bortalag men frågan är om det hjälper här. Kommer till denna match med tungt uttåg ur Champions League så sent som i onsdags (2-3) och innan dess 0-2 på Emirates mot Aston Villa. Har därmed inte längre avgörandet i egna fötter, utan måste hoppas att Manchester City tappar poäng i någon av de sex återstående matcherna. Resterande matcher för Arsenal är inte jättelätta. Möter Wolves här, sedan två Londonderbyn på rad i form av Chelsea och Tottenham. Manchester United borta även det en tuff nöt. Har inte heller fördelen att vara utslagna ur Champions League då både Liverpool och Manchester City, som man tampas mot i guldjakten, inte heller är kvar i Europaspelet.

En sak som är bra för Gunners är att man så när på en gubbe har en skadefri trupp. Endast Jurrien Timber är borta och det har nederländaren varit under större delen av säsongen så ingen nyhet.

Manager Mikel Arteta skulle här behöva ett positivt resultat dvs vinst för att hålla hoppet om ligaguld vid liv. Om man fixar tre poäng eller ej känns för osäkert för att spela på. Bör dock gå framåt och trycka på och det brukar löna sig. Ytterspringarna Gabriel Martinelli och Bukayo Saka kommer ofta runt på kanterna och slår fina inlägg eller går på avslut själva. Kai Havertz i spetsrollen gör en del mål men bränner också en hel del, eller kanske mer schysst att säga att målvakterna ofta räddar hans skott. Martin Ödegaard och Jorginho har bra skott och kommer väl pröva bössan någon gång under matchen.

När Arsenal förväntas gå framåt så kan det öppna för kontringar för Wolves. Om varken Matheus Cunha eller Hee-Chan Hwang kan medverka så minskar det chanserna till mål men det gäller att bortamålis David Raya är på tårna. Spelet som testas i matchen är över 8,5 skott på mål @ 1,72.

Spelet sitter om det bli minst nio avslut på mål under matchen.
This is the stats tab
This is the post tip