Det fortsätter att blåsa kallt hos Wolverhampton Wanderers som i nästa Premier Leageu omgång gästas av Brighton & Hove Albion på Molineux. Wolves gör en urusel säsong och ligger nästsist i tabellen. Ett stort problem har varit att hitta nätmaskorna - något som de fortsatt sliter med. Sedan finns det också skador i truppen. I massor! Brighton ligger på den övre halvan av tabellen och kommer till mötet med en fin form och en storseger i ryggen. Det ska räcka gott och väl för att fortsätta på segerspåret och resa hem med alla poängen i behåll.

Wolves sliter med det mesta denna säsong. Att bara ha nätat sex gånger efter tretton omgångar i en så målrik liga som Premier League är bara bedrövligt. Usch! Den enda ljuspunkten är Ruben Neves, den centrala mittfältare som faktiskt har nätat hälften av lagets alla mål. Det säger allt. Anfallarna är under all kritik. Diego Costa drog på sig en utvisning sist mot Brentford och är avstängd i tre matcher. Anfallskompisarna Sasa Kalajdzic och Raul Jimenez är skadade. För att göra saken värre för Wolves klev Matheus Nunes av med en axelskada och är tveksam till spel. Tote Gomes, Pedro Neto och Chiquinho är också borta för tränaren Steve Davis - som har det tufft.

Det har tagit tid för Brighton spelarna att anpassa sig till den nya tränaren Roberto De Zerbi och hans spelstil. Fem matcher utan seger. Dock verkar tiden vara inne då Seagulls demolerade Chelsea sist. Spelet stämde utmärkt. Två självmål från Trevoh Chalobah och Ruben Loftus-Cheek, samt varsin fullträff av Leandro Trossard och Pascal Gross gav en 4 - 1 seger över topplaget. Leandro Trossard är i högform med sju ligamål. Alexis Mac Allister och Pascal Gross har fyra fullträffar vardera. I och med segern är Brighton med och slåss om Europa platserna.

Då Wolves har stora avbräck och urusel form är det ytterst lite som talar för att de klarar av att tackla uppgiften mot heta Brighton. Jag tar en supertydlig ställning och lägger ett spel på att Brighton tar alla tre poäng mot Wolverhampton. En rak tvåa i matchen.

Speltips Wolverhampton - Brighton:
2. Odds 2.22 hos Pinnacle .

---
Preliminär startelva - Wolverhampton:
Jose Sa, Hugo Bueno, Max Kilman, Nathan Collins, Nelson Semedo, Joao Moutinho, Ruben Neves, Boubacar Traore, Adama Traore, Goncalo Guedes & Daniel Podence.

Preliminär startelva - Brighton:
Robert Sanchez, Pascal Gross, Adam Webster, Lewis Dunk, Pervis Estupinan, Alexis MacAllister, Moises Caicedo, Solly March, Adam Lallana, Kaoru Mitoma & Leandro Trossard.
---

This is the stats tab
This is the post tip