Wolverhampton -1,5 skott på mål spelas när Burnley kommer på besök.
Även över 20,5 skott klickas.

Wolverhampton har inte fått den utdelningen laget förtjänat. Trots det har laget bara förlorat en på säsongens första fem matcher. Laget tog en blytung seger senast på London Stadium när Traore avgjorde i matchens sista minut. Wolves har ett starkt lag efter ett riktigt bra fönster i somras och laget tippas kunna slå sig in på den övre halvan - trots att man är nykomlingar.

Burnley kom sensationellt sjua förra säsongen och med det kom även Europa League-kval. Det har gjort att spelschemat blivit för jobbigt för truppen att hantera. Laget har redan varit igång med matcher i snart två månader och det har spelats tio matcher under den perioden. Ingen vinst än så länge och Europa League är redan borta sedan Olympiakos vann dubbelmötet för någon vecka sedan.

Burnley känns inte i harmoni. Senast mot United kunde det runnit iväg om Lukaku gjort mål sina lägen. Skotten på mål slutade 9-2 till United trots att Burnley hade hemmaplan. Före United var det Fulhams tur att ta tre poäng från Burnley. Det fina försvarsspelet som lade grunden för sjundeplatsen är som bortblåst. Fyra insläppta mot Fulham och skotten slutade 12-2 till Londonklubben.

Wolverhampton vill rulla boll och kvalitén för det finns där. Man gjorde det en del mot Man City och vågar man göra det mot Peps lag så har man en stark tro på det man gör. Nykomlingarna kommer föra matchen och ska ha bra chans att få minst två skott på mål mer än Burnley.

Jag spelar Wolves -1,5 skott på mål @1.95 hos FastBet eller Bethard med 3u.
Över 20,5 skott @1.80 hos bet365 med 3u.