Över 2,5 mål spelas i Wolverhampton-Everton.

Het match väntar på Molineux. Hajpade portugis-Wolves gör första PL-matchen på sex år och ställs mot ett Everton som känns klart intressanta. Även om nykomlingarna Wolverhampton, åtminstone på pappret, kanske saknar en riktigt vass forward har de ett tillräckligt bra lag för att göra mål här. Moutinho är en klassmittfältare och Diogo Jota är en väldigt intressant talang. Öste in mål i Championship och lär inte vara den typ av nykomling som backar hem och spelar försiktigt.

Tänkbart lag:

Rui Patricio,
Saiss, Coady, Boly
Doherty, Moutinho, Ruben Neves, Jonny,
Helder Costa, Raul Jimenez, Diogo Jota

Marco Silva är en offensivt lagd tränare och jag är spänd på att se vad han kan göra i Everton. Tycker laget ser mycket intressant ut, särskilt offensivt. Cenk Tosun tror jag kommer göra en hel del mål som striker och bakom honom finns Gylfi Sigurdsson, Walcott, Richarlison m.fl. På kanterna lär det bli Coleman och Baines som stormar fram i vanlig ordning och min känsla är att Everton blir ett riktigt "överlag" den här säsongen.

Tänkbart lag:

Stekelenburg,
Coleman, Keane, Jagielka, Baines
Gueye, Schneiderlin,
Walcott, Sigurdsson, Richarlison
Tosun


Finns alltid en viss risk att premiärmatcher blir tillknäppta och försiktiga, men här tror jag på två lag som verkligen kommer gå för segern. Fullsatta läktare med bra tryck tror jag kommer driva upp tempot rejält och min känsla är att det här blir riktigt sevärt. Tycker båda lagen ska ha goda chanser att göra mål och jag tror inte det stannar på 1-1.

Över 2,5 mål känns bra här.

This is the stats tab
This is the post tip