Intressant möte att vänta när Wolves tar emot Everton i Premier League.
Mitt speltips: Rak 1:a till 2.07 gånger degen på Casumo , Unibet & LeoVegas .

Wolves har stor chans på Europa spel även nästa säsong då man placerar sig på en sjätte plats i ligan, börjar dock bli tajt bakom i kampen om Europa platserna då de är tre lag som är i loppet av två poäng bakom Wolves. Så man kan minst säga laget är i behov av tre pinnar. Som vi märkt under säsongen sitter man på en del fina spelare exempelvis, Jimenez, Moutinho, Neves och då framförallt utropstecknet denna säsongen Adama Traore.

Everton placerar sig på en elfte placering i tabellen och har inte direkt något att spela för. Man kryssade senast mot Southampton och matchen innan det torskade man med uddamålet mot Tottenham. Även Everton sitter på individuellt skickliga spelare exempelvis mål skickliga Richarlison och Calvert-Lewin.

Tror på en match med högt tempo och en hel del bollbyten mellan lagen, mycket kontringsspel och liknande. Jag tror matchen kommer vara jämn och tajt och att den kommer att avgöras genom individuellt starka prestationer av någon av Wolves bästa spelare Traore, Neves eller Jimenez. Hemmalaget har även mer att spela för då de vill hämta hem en Europa plats som förra säsongen så jag tror man kommer motiverat till matchen, medans Everton inte har något att spela för kan kommer mindre motiverat på grund av det.

Mitt speltips blir därför rak etta till 2.07 gånger degen hos Casumo , Unibet & LeoVegas .

This is the stats tab
This is the post tip