Wolverhampton +3 asian skott på mål spelas.
Innebär vinst om Wolves förlorar skotten med två mål eller färre.
Pengarna tillbaka om Liverpool har tre skott fler på mål.
Förlust om bortalaget har minst fyra skott på mål fler än Wolves.

Wolverhampton gör, som nykomling, en riktigt fin säsong efter snart halva säsongen. Visst, det har varit några riktigt bleka insatser men överlag så är det stabilt och laget placeras på en sjundeplats. Tre raka segrar gör att Liverpool kommer få det jobbigt på Molineux.

Liverpool hade en otroligt spännande vecka den som var. Laget tog sig vidare i Champions League samt att man slog rivalen Man United. Nu är det fredagkväll mot Wolverhampton, så koncentrationen kanske inte kommer vara på allra högsta nivå.

Wolverhampton vill spela fotboll och känslan är att man kommer störa Liverpool om poängen. Mot Tottenham blev det 7-8 i skott på mål. Mot Arsenal borta vann laget skotten med 5-3. Liverpool skjuter mycket men det ser annorlunda ut på bortaplan. Där har man inga problem att spela lite mer på kontring. Senaste bortamatchen mot Bournemouth hade laget endast fyra skott på mål - varav alla i mål.

Jag tycker den här linan ska vara jämnare än vad den är. Hemmalaget och publiken lär vilja störa för Klopps lag och kommer med all sannolikhet vara på tårna från start.

Jag spelar Wolverhampton +3 skott på mål @1.74 hos Bethard eller FastBet med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip