Serieledarna Liverpool reser till Wolverhampton på torsdagen.
Mitt speltips: Rak tvåa på bortalaget. 1.71 hos hos Casumo .

Visst är det här en riktigt svår bortamatch. Men oddset har under veckan tickat upp på Liverpool så mycket att jag tycker den raka segern lockar alltför mycket. Vi pratar trots allt om ett lag som vunnit 21 av 22 ligamatcher hittills. I helgen är det "bara" FA-cupen och Shrewsbury Town, så det är rimligt att Liverpool roterar där snarare än här.

Man United-matchen fick ett perfekt avslut via Salahs 2-0-mål och med tre vilodagar inför den här matchen är känslan att Liverpool tar med sig den boosten in i den här matchen med fortsatt rätt fräscha ben.

Inget nytt på skadefronten enligt Klopp - fortfarande Keita, Shaqiri och Milner som är helt out. Tänkbart lag:

Alisson,
TAA, Gomez, van Dijk, Robertson
Oxlade.Chamberlain, Henderson, Wijnaldum
Salah, Firmino, Mane

Wolves är normalt riktigt bra mot topp sex-lag. Har den här säsongen hunnit med att vara bättre än Spurs hemma (trots förlust), slagit Man City och tagit poäng av Man United. Kom tillbaka starkt och vände mot ett formstarkt Southampton i helgen, hade fem raka utan seger innan dess. Men laget har matchats hårt hela säsongen och det här blir tredje matchen på åtta dagar då de dubbeljobbade med FA-cup mot Man U förra onsdagen. Kommer såklart spela bästa möjliga lag här ändå då de har en matchfri vecka på ingång. Men känslan är att Wolves kanske inte är i sin allra bästa form trots allt. Truppen är inte superbred och det dräller inte av bra bänk-alternativ.

Tänkbart lag:
Rui Patricio
Dendoncker, Coady, Saiss
Doherty, Ruben Neves, Moutinho, Jonny
Traoré, Raul Jimenez, Pedro Neto

Wolves är bra och ruggigt svårslagna. Men Liverpool flyger fram och känslan är att de spelmässigt varit bättre än på hela säsongen senaste månaden. Salah ser ut som sitt bästa jag, van Dijk dominerar och ytterbackarna äger kanterna. Just nu är det svårt att se vad som skulle stoppa laget. Så länge de inte dubblerar med CL lär ligan prioriteras högt och då kommer startelvan vara stark - då är det svårt att gå emot laget.

Uddamålsseger för bortalaget?

Speltips: 2 - odds 1.71 hos Casumo

This is the stats tab
This is the post tip