Fredagsfest i Premier League när Man City gästar Wolves.
Mitt speltips: Man City leder i halvtid och vinner matchen.
2.10 hos bet365 .

Medveten om att Wolves är lite av ett boogie-gäng för Man City. Motsvarande match i fjol slutade 1-1 och i höstas slog Wolves City på Etihad med 2-0. Men känslan nu är att regerande mästarna Man City är rejält på gång. Senaste matcherna mot Arsenal (borta) och Leicester (hemma) motsvarar väl ungefär svårighetsgraden i fredagens uppgift. Slaktade Arsenal på Emirates och slog Leicester enkelt trots underläge efter en sällsynt Vardy-framstöt. Min känsla är att storformen är på gång och att vi får se ett City som tar klart flest poäng andra halvan av PL-säsongen. För mig är Peps gäng alltjämt laget med högst höjd.

Saknar alltjämt Laporte, D Silva, Sane och Stones. Men positivt är att Aguero är tillgänglig igen (även om det är osannolikt att han startar här). Tänkbart lag:

Ederson,
Walker, Otamendi, Fernandinho, Mendy
Rodry, Gundogan
Mahrez, Kevin de Bruyne, Sterling
Jesus

Wolves gör det klart bra. Lätt att glömma att de enbart gör sin andra PL-säsong, men de är ett självklart övre halvan-lag och är vidare i Europa League dessutom. Svårslagna och välorganiserade. Bra form på Jimenez bland annat. Helt klart en tuff uppgift, särskilt när de spelar hemma. Men min känsla är att ett Man City som känns på väg mot storformen kommer skölja över det mesta under jul/nyår. Trots ett par skador har de en bra bänk och det finns mer att hämta från spelare som Sterling och Bernardo Silva t ex.

Sen måste ju Man City ha lärt sig något av de tidigare Wolvesmatcherna. Kan inte se att Pep låter laget gå i samma enkla fälla som tidigare. Tror snarare hans lag kommer gå ut och ta tag i det här från start och vinna relativt enkelt/kontrollerat.

1-0 i halvtid och 3-1 fulltid?

Mitt speltips: 2/2 Halvtid/Fulltid - odds 2.10 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip