Wolverhampton stänger tillsammans med Manchester City omgång 19.

Det är ett hemmalag som har en fin form när Man City kommer på besök. Wolves kan ta tillbaka femteplatsen om de vinner i kväll. De vände sista halvtimmen borta mot Norwich och kunde vinna med 2-1. Senaste förlusten kom mot Spurs med 2-1, då Londonklubben avgjorde på övertid. Wolves är ett svårt lag att besegra. De spelar inte alltid den roligaste fotbollen men är effektiva och de har förstått att det inte alltid går att spela bollen utan i vissa matcher behöver de spela defensivt och ett rakare anfallsspel.

Manchester City kan nog glömma att behålla ligabucklan den här säsongen. Liverpools seger igår gör att försprånget fram är för stort. De får fokusera på andraplatsen och den kommer de kunna jogga hem. De vände mot Leicester 0-1 till 3-1 i helgen och innan dess har laget visas fin form. Kevin De Bruyne ser ofattbart bra ut igen och när han spelar den fotbollen så räcker det för resten av laget att bara haka på.

Jag tror inte Wolves har något emot att backa hem och låta City få rulla boll framför hemmalaget. Det är när de hittar in mellan lagdelarna som problem för försvarande lag uppstår och det tror jag Wolves accepterar. Mycket boll från Man City och känslan är att linan när det gäller insparkar för Wolves ska upp ett steg.

Jag spelar Wolverhampton över 8,5 insparkar 1.72 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip