Wolves tar emot Man City på onsdagen.
Mitt speltips: Under 3 mål asian. Lucky Sports . Spelet innebär pengarna tillbaka om matchen innehåller exakt tre mål. Förlust vid 4+ mål, vinst om matchen innehåller 0-2 mål.

Man City har matchats tätt senaste tiden. 120 minuter mot Real Madrid i onsdags och ligamatch mot Newcastle sent söndag. Bara två vilodagar inför den här matchen och bara tre vilodagar inför helgens uppgift: West Ham borta. Har som bekant en bred trupp som gör att de kan hantera det här hyfsat, men klart det ändå sliter. Här är det bara en sak som gäller: Tre poäng. Fick med sig ett poängtapp för Liverpool mot Spurs och har därmed pool position och råd att tappa poäng i en match. Har fyra plusmål mot Liverpool vad gäller målskillnad också. Så jag tror inte vi får se ett Man City som pumpar på i våg efter våg vid eventuell ledning, jag tror snarare de kommer försöka kontrollera med bollinnehav.

Finns lite defensiv oro då Walker, Stones och Diaz är skadade. Är dock så pass dominanta att de oftast släpper till väldigt få målchanser ändå. 21 liganollor är starka papper.

Ställs mot ett Wolves som har topplagssiffror vad gäller antal insläppta mål. Spelar en rätt så defensiv fotboll med sin trebackslinje. Men de har själva haft problem med egna målskyttet hela säsongen. Nollats i hela 16 ligamatcher. haft under 2,5 mål i 23/35 ligamatcher och har seriens lägsta målsnitt per match. Mycket av de egna offensiva problemen kommer sig av att Jimenez inte varit lika vass som tidigare efter sin svåra skada.

Jag rekommenderade ändå överspel på Wolves i helgens match mot Chelsea, delvis med motiveringen att de inte har så mycket att spara på nu såhär i slutskedet av säsongen. Trodde de skulle släpppa på lite mer och våga. Nu satt överspelet till slut (2-2), men tycker det var det vanliga lågt stående Wolves vi fick se så länge det var 0-0 i matchen. Gissar att det är så det kommer bli nu också, Bruno Lage vet att hans sätt att få med sig poäng är att stå rätt och spela tätt.

Tror på en matchbild där Man City har bollen medan Wolves står lågt. Kan se en ny nolla för Man City som jag inte tror kommer stå för en målmässig utklassning själva. 1/2-0 känns som troliga slutresultat och under tre mål asian tycker jag är en bra startposition. Bör gå att säkra upp insatsen om det ser ut att behövas utifrån matchbild.

Speltips: Under tre mål asian.

This is the stats tab
This is the post tip