bet365 stremar alla matcher i FA-cupen.

Tung match i FA-cupen när Wolves tar emot Man United.
Mitt speltips: Rak etta på hemmalaget.
2.40 hos bet365 .

När jag började följa engelsk fotboll för 20 år sedan var FA-cupen fortfarande en turnering som lagen prioriterade. Numera har storlagen alltmer börjar rotera med sikte på andra uppgifter. Därför handlar väldigt mycket, särskilt i den här tidiga omgången, om att försöka lista ut vilka lag som tar turneringen seriöst och ser det som en chans att vinna något. Då gillar jag lag i "mellanskiktet" - Wolves, Leicester, Everton och West Ham etc. Klubbar med spets nog att slå de flesta lagen en bra dag men som inte är vassa/breda nog att hota sett över en hel liga. När de dessutom har hemmamatch mot ett storlag blir FA-cupen en viktig uppgift att ta på allvar.

Den här matchen kommer dessutom rätt så olägligt för Man United. Solskjaers lag spelade sena matchen borta mot Arsenal på onsdagen och såg bleka ut. Har ligacupsemi mot Man City redan på tisdag - en match de bara kommer ha två vilodagar inför återigen. Med uppenbar titelchans och ett hett derby dessutom känns det självklart att den matchen kommer ges prioritet. Har också ett EL-slutspel som drar igång om sju veckor. Skador på bland annat Pogba och McTominay gör att truppsituationen inte är optimal. Bänken mot Arsenal skrämde inte någon (Young, Greenwood, Pereira, Mata, Williams och Jones). Med allt detta i åtanke är det rimligt att den här FA-cupmatchen kommer prioriteras ner. Truppen är trots allt inte jättebred och att kriga på fyra fronter kan leda till att laget slits ut mer än något annat.

Från Solskajers presskonferens på fredagsförmiddagen (där han bland annat bekräftade att Romero står i mål i stället för De Gea):
The Norwegian added that there was likely to be some squad rotation at Molineux after a demanding Christmas involving four Premier League games in 10 days.
“There will be some changes. We need to look after the players,” Solskjaer added.

Wolves är inte kvar i ligacupen. Därmed är nästa ligamatch först nästa helg - så de har lyxen att kunna prioritera den här matchen. Började med bland andra Neves och Jota på bänken senast mot Watford. Den duon lär vara aktuell för att starta här. Spelade rätt så starka lag i den här turneringen i fjol, då man tog sig hela vägen till final - en match som förlorades med 2-1 mot just Watford till slut. Slog ut både Liverpool och Man United längs vägen den gången. Välorganiserade, svårslagna och tunga att möta. Har dessutom ett väldigt bra facit mot topplagen.

Tycker Wolves ska ha bra chans mot ett förmodat roterande Man United med blicken riktad på andra uppgifter.

Speltips: 1 - odds 2.40 hos bet365

bet365 stremar alla matcher i FA-cupen.

This is the stats tab
This is the post tip