SVERIGES BÄSTA STARTBONUS - Upp till 1250 kr i spelkrediter hos bet365 .

Det sprakar väl inte om Wolverhampton.
Men man har nu två raka segrar och är faktiskt seriesexa, före lag som Chelsea och Tottenham.
Så man smyger lite under radarn.

Man har även inget Europaspel den här säsongen och har åkt ur Ligacupen – så fokuset finns numera bara på ligan. Det tror jag bara är positivt.
Man har som sagt hittat tillbaka till formen och har tagit två blytunga segrar över nykomlingarna Fulham och Leeds. Båda slogs tillbaka med 1–0.

Mot Leeds såg det stabilt ut och redan innan 1–0-målet hade man en boll inne i mål, men som efter VAR dömdes bort. Segern var till slut rättvis, Leeds kom inte igenom Wolves starka försvar efter tepausen.
Så Wolverhampton har fått arbetsro och även om man inte har någon toppform så vinner man matcherna.

Nu väntar ett liknande motstånd då Newcastle kommer till Molineux Stadium och jag tror att "vargarna" tar tredje raka segern.
Skatorna har tung skada på sin ordinarie innermitt Isaac Hayden, han saknas troligen här.

Man har även frågetecken på målvaktssidan. Martin Dubravka är helt "out", medan Karl Darlow taxeras som osäker. Med tanke på att Dubravka är borta lär nog Darlow spela även om han kanske borde villa... Inte optimalt i alla fall. Dwight Gayle och Matt Ritchie saknas igen.

Newcastle föll senast med 4–1 hemma mot Manchester United och kanske har man tappat den fina formen i inledningen av serien. Jag tror inte man kan bryta ned Wolves starka försvar och att hemmalaget med sin tyngd tar över – inte minst – efter paus igen. Det lär supersub Adama Traoré se till...

Jag tycker den här ettan känns väldigt sund och spelar den till 1.75 hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip