Wolverhampton -1 asian skott på mål spelas.

Vinst om Wolverhampton får minst två skott fler på mål än Southampton.
Pengarna tillbaka vid exakt ett skott.
Förlust om Saints får fler eller lika många som hemmalaget.

Wolves är en rolig nykomling som har spänt bågen med alla nyförvärv man tog in i somras. Laget har endast förlorat en match den här säsongen. Tagit poäng i båda matcherna man mött Manchester-lagen. På Old Trafford senast kunde man kvittera till 1-1, och det var inte alls orättvist att man fick med sig en poäng. Tränaren Nuno vill spela mycket boll på marken och han har sett till att han har materialet för det också. Tre senaste ligamatcherna har man vunnit mot den här linan.

8-6 Man United (b)
7-2 Burnley (h)
6-3 West Ham (b)

Southampton har börjat säsongen rätt så väntat. Saints hade inget att säga till om i mötet på Anfield mot Liverpool (0-3).Innan det åkte man på en tung poängtapp i hemmamötet mot Brighton. Kontrollerade första timmen och skapade sig 2-0 via Ings på straff. Men Brighton svarade och kunde kvittera på övertid. Onödiga poäng att tappa på hemmaplan, men framför allt kan den matchen sitta kvar ett tag i huvudet när man kommer till liknande situationer under säsongen.

Wolves har börjat komma igång. Elvan börjar sätta sig och de blir mer samspelta för varje vecka som går. Southampton vet att det kommer bli en riktigt tuff match som kommer innebära en hel del försvar. Skulle gissa på att Wolves har 60-40 i bollinnehav och då ska -1 vara väldigt fin.

Jag spelar Woverhampton -1 asian skott på mål @1.80 hos FastBet eller Bethard med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip