Måndagsmöte mellan två formstarka lag.

Senaste möten
Southampton - Wolves 2-3
Wolves - Southampton 1-1

Premier League
5. Southampton 8 5 1 2 16:12 16
12. Wolves 8 4 1 3 8:9 13

Wolves hemma
4 2 1 1 5:4 7

Formen
V, V, O, V, F

Senaste match
Leicester - Wolves 1-0

Southampton borta
4 2 1 1 8:7 7

Formen
V, O, V, V, V

Senaste match
Southampton - Newcastle 2-0

Preliminära elvor (Sportsgambler.com).

Wolves (3-4-3) Patricio - Boly, Coady, Kilman - Semedo, Moutinho, Neves, Ait-Nouri - Neto, Podence - Jimenez

Saknar: Johnny, Marcal, Coady
Osäkra: Ait-Nouri, Dendoncker

Southampton (4-4-2) McCarthy - Walker-Peters, Bednarek, Vestergaard, Bertrand - Armstrong, Ward-Prowse, Romeu, Djenepo - Adams, Walcott

Saknar: Ings
Osäkra: Salisu, Bertrand, Ward-Prowse, Smallbone, Diallo

Förlust senast mot Leicester. Men innan dess hade Wolves hittat en fin och jämn nivå med tre segrar och ett kryss på sina fyra senaste. 1-0 hemma mot Fulham, 1-0 borta mot Leeds, 1-1 hemma mot Newcastle och 2-0 hemma mot Crystal Palace.

Wolves bör därför kunna gå in i matchen med högt huvud tycker jag. Man har ett par spelare som testas sent som Coady, Ait-Nouri och Dendoncker men annars är det bara Jonny och Marcal som är helt uteslutna. Tittar vi på förra säsongen så var det jämna möten lagen emellan.
2-3 till Wolves borta mot Southampton och 1-1 i motsvarande möte.

Southampton har liksom Wolves en fin form, ja ännu finare till och med, samt ett par tveksamheter. Danny Ings kommer inte till spel och är ett avbräck så klart. Sena test på Salisu, Bertrand, Ward-Prowse, Smallbone, Diallo där de flesta väntas kunna starta.

Southampton har vunnit fem av sina sex senaste matcher och skulle man vinna på måndagskvällen så blir det lagets fjärde raka. 2-0 mot Everton, 4-3 borta mot Aston Villa och 2-0 hemma mot Newcastle innan uppehållet.

SPELTIPS
Jag tror på en jämn match som kan gå åt båda hållen. Mitt spelförslag blir att båda kommer gå för det och därmed känns båda lagen gör mål fint till 1.95 hos bet365 (3/5 units).

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip