En sen kvällsmatch att njuta av under lördagen.
Nykomlingen Wolverhampton gästas av Tottenham.

Wolverhampton är en pigg nykomlingen som många tror kommer hamna på den övre halvan av tabellen. När jag ser laget är jag beredd att hålla med. Laget ligger på en tiondeplats i dagsläget och känns som en rimlig placering när vi summerar säsongen i maj. Spelar en rolig fotboll där man vill ha mycket boll och föra spelet. Wolves har haft problem med målskyttet mot Brighton och Watford, något som måste komma upp i nivå om man ska komma tillbaka på vinnarspåret.

Tottenham är ett svårt lag att få grepp om. Blandar mycket i sina prestationer. Det känns som att truppen är lite nedstämd, inte riktigt den hungriga känslan som krävs för att vara på topp i varje match. Mot Man City såg det grått ut för Londonklubben.
Får klara sig utan Vertonghen, Dier, Rose och Wanyama.

Ingen lätt uppgift för Tottenham att åka till Molineux och hämta tre poäng, men ska man ta en CL-plats så är det sådana här matcher man behöver vinna. Går man tillbaka efter säsongen så är det vanligtvis i dessa typer av matcher som skillnaden i poäng är mellan lag fyra och fem i tabellen.

Wolverhampton vill spela boll på hemmaplan. Man tar ingen större hänsyn till att det är Tottenham som står på andra sidan. Jag tror på en fartfylld match där den här linan bör vara favorit i mina ögon.

Jag spelar över 9,5 skott på mål @1.92 hos Betsafe , Nordicbet eller Betsson med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip