Wolverhampton ska ta sig an Spurs hemma på Molineux under lördagen.

Hemmalaget har stått för en svag säsong och förväntningarna var höga inför säsongen men verkligheten med en bit kvar av säsongen är att laget spelar för att hålla sig kvar i Premier League. Hade ingenting att sätta emot på Anfield mot Liverpool men det här blir en annan typ av uppgift. Kommer få bestämma tempot mer än vad de fick mot Liverpool och får andas mer med bollen.

Tottenham är ett märkligt lag att få grepp om. De spelar en fotboll som jag tycker gynnar laget som är underdog. Vilket passar laget när man möter andra storlag som tex Chelsea förra helgen men blev straffade i veckan mot Championship-laget Sheffield United när laget åkte ur FA-cupen.

Spurs lämnar gärna över kommandot och jag har svårt att se att det är ett vinnande koncept när man möter ett sämre lag. Motståndet får bestämma för mycket samt att det rullas bort för mycket tid utan att Spurs sätter någon press.

Wolves gillar när de får bestämma i ett rätt långsamt tempo och sedan kan blixtra till med Adama Traore och Jimenez. Tror matchbilden kommer vara att Spurs ligger lågt och hoppas på att deras spets i offensiven ska lösa en boll framåt och att kollektivet ska lyckas hålla nollan. Att Wolves får 12 skott tror jag är bra chans och skulle dessutom Spurs få in en boll så kommer den här trilla över 11.5-linan.

Jag spelar över 11,5 skott @1.98 hos Unibet .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip