Wolverhampton jagar CL-plats medan Arsenal vill ikapp just Wolverhampton och Man United.

Hemmalaget kommer fortsätta bygga på den form de har hittat och även om motståndet inte varit av högsta kvalité så finns det ingen match du bara kan spela av om man är Wolverhampton. Spännande match det här för vinner Wolves idag så har de sen lätt schema fram till sista omgången då de möter Chelsea på bortaplan samt att Leicester och Man United möts. De fyra som just nu slåss om två CL-platser.

Arsenal skuggar där bakom i tabellen men det skiljer sex poäng till Wolves och Man United. Dock kan den femteplatsen räcka tack vare att Man City kan bli av med sin plats i Champions League. Så vinner de idag så finns trots allt chans på att faktiskt få spela Champions League nästa säsong.

Hemmalaget gillar att ta kampen och spela fysiskt. Det slutade med 17 frisparkar för Arsenal hemma på Emirates i höstas. Michael Oliver dömer matchen och det ser jag som rätt neutralt till det här spelet. Är inte domaren som blåser för mest i PL men heller inte den som knappt blåser alls.

Sen finns det ett spel till som jag plockar i den här matchen. Arsenal över 1,5 offside har gått lite högt från att den startade. Att Arsenal har minst två offsides är i min bok större chans än 28 procent.

Jag spelar Arsenal över 10,5 frisparkar 1.61 med 3u.
Arsenal över 1,5 offside 3.50 med 3u.
Båda spelen hos bet365 .

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip