Aston Villa gästar Wolverhampton i den tidiga lördagsmatchen.
Mitt speltips: Över 4,5 hörnor för bortalaget Aston Villa. bet365 , Nordicbet eller Betsson , men finns även på Bethard eller LeoVegas .

Aston Villa har inte spelat match sedan den 30:e november då deras match förra helgen blev inställd. Utvilade och kan komma med fullt fokus och bra skadeläge till den här matchen. Tänkbart lag:

Martinez,
Cash, Konsa, Mings, Targett
McGinn, Luiz, Hourihane
Trezeguet, Watkins, Grealish

Aston Villa har inlett ligan på ett bra sätt. Fem segrar och fyra förluster, ligger i mitten av tabellen trots att de spelat två matcher färre än de flesta lagen. Tycker de är ett underhållande lag att se på, där Grealish är väldigt kreativ och där ytterbackarna Cash/Targett ständigt överlappar. Är laget som snittar flest egna hörnor per match hittills (6.77) och har även flest crosses per match (18.35). Slagit en hörnlina på 4,5 hörnor i sju av nio ligamatcher. Gillar att ha boll i sina matcher.

Ställs mot ett Wolves som alltjämt saknar Raúl Jiménez. Vi känner igen Wolves från de tidigare säsongerna - de är inte blyga för att ligga lågt och inte ha så mycket boll. Bara sex lag har haft mindre bollinnehav i snitt än Wolves. I sex av elva matcher har de tillåtit motståndarna fem eller fler hörnor.

Tänkbart lag:
Patricio
Semedo, Boly, Coady, Marcal
Dendoncker, Moutinho
Traoré, Podence, Neto
Fabio Silva

Jag tycker det här känns som en oviss match och jag har svårt att peka ut en vinnare. Tror dock på en matchbild där Aston Villa har lite mer boll mot ett Wolves som ligger lite lägre. Aston Villa anfaller mycket på kanterna och det är ofta där ytorna finns mot Wolves också. En 4,5-lina på hörnorna borde Aston Villa ha stora möjligheter att "slå" sålänge vi nte får en matchbild där de leder en stor del av tiden.

This is the stats tab
This is the post tip