Lördagens första Premier League-match spelas på Molineux Stadium där nykomlingen Brentford gästar Wolves.

Hemmalaget har öppnat Premier League-säsongen med en seger på fyra matcher. Resterande tre har förlorats så för Wolves del har säsongstarten varit sisådär. Två mål framåt på dessa tre ligamatcher är inget vidare facit, men samtidigt har de bara släppt in tre baklängesmål.

Gästande Brentford gör det bra så här långt för att vara nykomlingar i Premier League. En seger, två oavgjorda och en förlust är gästernas facit efter fyra omgångar och för deras del är det en målskillnad på 3-2 efter de fyra inledande omgångarna. Förra helgen kom första förlusten för Brentford då de på hemmaplan förlorade mot Brighton med 1-0.

Wolves tog en efterlängtad och välbehövlig trepoängare senast då de bortabesegrade Watford genom en 2-0-seger. Nu ska de försöka ta andra raka mot ett Brentford som vill undvika andra raka förlusten.
Min teori är att denna match inte blir något målkalas. Jag förväntar mig en match där Wolves blir spelförande i egenskap av hemmaplan, men där Brentford återigen visar att de har vad som krävs för att husera i Premier League.

SPELTIPS
Under 2,5 mål till 1.61 hos Bethard .

1-1? Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip