Speltips: Wolves rak seger till 1.90 hos bet365 .
—-
Dags för omspel mellan Wolves och Brentford i FA-cupen, efter att det första mötet mellan lagen slutat 1-1.

Ivan Toney är väldigt nära comeback för Brentford efter sin långa avstängning. Denna match kommer dock EN dag för tidigt, vilket innebär att Toney först är tillbaka till kommande Premier League-match för Brentford.

Båda lagen saknar en hel del spelare som lämnat för landslagsspel. Wolves blir utan Hwang Hee-Chan, Boubacar Traore och Rayan Ait-Nouri.
Brentford saknar Yoanne Wissa, Frank Onyeka och Samman Ghoddos.

Tunga tapp för båda lagen, men min känsla är att Brentfords tapp kommer väga tyngre. Hee-Chan har förvisso sprutat in mål för Wolves under hösten, men där får man nu tillbaka Pedro Neto från skada som kan fylla det tomrummet.
Brentfords tapp av Wissa, samtidigt som Mbeumo fortsatt är skadad, lämnar de offensiva positionerna i princip tomma innan Toneys återkomst. Neil Maupay finns där, men det är inte mycket att hänga i den berömda granen.

Wolves rättmätiga favoriter

Brentfords form den senaste tiden har varit svag. Fem förluster på de senaste sex matcherna. Detta är faktiskt något jag trott skulle ske, då min känsla varit att Thomas Frank nästan trollat med det lagbygge han haft under en längre tid.
I det första mötet mellan lagen fick Brentford spela med en man mer i drygt 80 minuter efter ett tidigt rött kort i Wolves, men lyckades ändå inte lösa det. Det tycker jag säger en hel del om varit dessa två lag står för tillfället, och bör ge Wolves en rejäl boost inför det här mötet.

Wolves är i betydligt bättre form än Brentford och kommer enligt mig lindrigare undan spelartapp till landslag.
Lägg därtill att man besegrade Brentford med hela 4-1 för bara några veckor sedan.
När man även löser ett oavgjort resultat med en man mindre i 80 minuter och får vända hem till Molineux, då ser jag Wolves som tydliga favoriter.

Wolves rak seger till 1.90 gillar jag skarpt, och det spelas hos bet365 !
This is the stats tab
This is the post tip