Wolves jagar poäng i botten och står nu mot Chelsea har tagit in Lampard igen.

Hemmalaget går väldigt trögt och spelet ser inte bra ut. Hade mycket boll mot Nottingham senast men chanserna skapade Forest och en poäng får Wolves vara väldigt glada för. Förra hemmatchen låg man under med 3-0 mot Leeds efter en timme. Det får inte ske i det här läget av tabellen. Sen är laget tillbaka och reducerar två gånger men när slutforcering ska påbörjas så får man rött kort och Leeds kan istället göra 4-2.

Chelsea är en märklig klubb att titta på utifrån. Vi vet inte vad som händer inför träningsanläggningen men att sparka Potter när laget gör sin bästa match känns märkligt. Det blev förlust med 2-0 mot Villa men Chelsea dominerar totalt och vad mer kan en tränare göra. Långsiktigt skulle projektet vara med Potter men fem år blev istället några månader.

Chelsea fortsätter spela bra

I veckan mot Liverpool så var det en liknande match för Chelsea. Hade boll skapade de hetaste chanserna men gör inte mål. Felix får det inte att lossna och Havertz vill spela med finess och så fint hela tiden men killen behöver lära sig att komma först in närkamper och att det inte är farligt att det gör lite ont ibland. Utöver det så tror jag Chelsea fortsätter att spela en bra fotboll och chanser kommer uppstå. Om de lyckas hitta nät på Molineux? Det återstår att se.

Jag spelar Chelsea över 12,5 skott @1.68 hos Unibet .

Twitter @robiiinbetting
This is the stats tab
This is the post tip