Näst sista omgången i Premier League och Wolves tar emot Crystal Palace.
Mitt speltips: Wolves asian handicap -1 till oddset 1.82 på Casumo , LeoVegas , Unibet , alltså vinst vid Wolves vinst med minst två mål, push vid vinst med endast ett mål och förlust vid annat resultat än vinst för Wolves.

Hemmalaget Wolves placerar sig efter 36:e omgångar på en sjunde plats med 56 poäng inspelade, alltså en än så länge lyckad säsong för Wolves. Laget kommer till matchen med fortsatt chans att nå Europa League spel nästa säsong då man slåss om sjätte platsen med Tottenham som ligger två poäng före med en match mer spelad, så hemmalaget har i högsta grad något att spela om i slutomgångarna. Man kommer till matchen med en hyfsad form då man har en oavgjord och en vinst de senaste två matcherna, senast spelade man oavgjort borta mot Burnley och matchen innan vann man mot Everton med 3-0.

Crystal Palace ligger inför matchen på en fjortonde plats och har sedan tid tillbaka säkrat kontraktet för nästa säsong, då man har hela 11 poäng ner till sträcket. Man kommer till matchen som ett formsvagt lag och har hela sex raka torskar senast med 0-2 mot Manchester United.

Matchen då, som sagt ett oerhört formsvagt bortalag som kommer med sex raka förluster i bagaget medans vi har ett hungrigare hemmalag som kommer till matchen med en hyfsad form med ett kryss senast. Sedan krigar Wolves fortfarande för Europa League plats med Tottenham och då behöver man verkligen tre poäng i denna matchen. De tror jag även man lyckas med att få med sig, eftersom man möter ett sjukt formsvagt bortalag och hemmalaget är nästa tvunget att vinna medans bortalaget inte har något specifikt att spela för. Därför blir mitt speltips Wolves asian hcp -1 till 1.82 gånger degen på Casumo mm.

This is the stats tab
This is the post tip