På fredagskvällen är det dags för FA-cupen att sparka igång, när Crystal Palace gästar Wolves.
Mitt speltips: Jag testar krysset. Ett oavgjort resultat går att hitta till bra odds på LeoVegas eller Unibet .

Det blir inte ofta spelrekommendationer att spela på kryss, men här tycker jag det är motiverat. FA-cupen är normalt en turnering där kryss leder till omspel, vilket de flesta lag hatar normala säsonger, ännu mer ett sånt här år. Men i år kommer matcher avgöras efter förlängning och straffsparkar - inga omspel alltså. Och ingen anledning för lag att gå "all in" för ett sent segermål för att slippa ytterligare en match i en redan tajt kalender. Bör vara positivt för krysschansen.

Sen är det här två rätt så jämna lag för dagen. Båda lagen står på 22 poäng i Premier League med identisk resultatrad och väldigt liknande expected goals-statistik.

Wolves saknar verkligen strikern Jimenez. Med Jota såld drog Jimenez ett ännu tyngre lass offensivt i år, att han saknas märks och laget känns inte lika vassa framåt trots att de på något sätt gjorde tre mål mot Brighton senast. Bara fyra lag har gjort färre mål i ligaspelet. Positivt då att försvarsspelet är stabilt och övre halvan i PL-bra. Alltid svårt att sia om hur allvarligt olika lag tar FA-cupen, Wolves har åkt ur turneringen i just den här omgången sex av de senaste åtta åren. Inga fans på läktaren och redan på tisdag väntar ligamatch - så kanske inte blir allra bästa laget.

Inte heller Palace har väl något lysande facit i FA-cupen precis. Roy Hodgson hintade på torsdagens presskonferens om att det kan bli en del rotation i laget, vilket möjligen innebär att Zaha vilar från start. Som alltid med Palace när Zaha inte spelar (vilket alltså är oklart) undrar man vart målen ska komma ifrån i så fall. Men även om han nu kommer till spel tror jag på en väldigt tajt och målsnål match. Hodgson och Nuno är två försiktiga generaler som prioriterar organisation och defensiv stabilitet över fart och fläkt. Jag ser framför mig en match som länge kommer ticka 0-0. Står det oavgjort i andra halvlek blir jag inte förvånad om vi får se väldigt avvaktande spel i väntan på förlängning/straffar.

Jag tar en rövare och testar krysset. Glöm inte bort att om det står oavgjort i mitten av andra halvlek så kommer du enkelt kunna säkra hem en vinst genom att spela att det ska bli ett till mål i matchen eller 1-2 dubbelchans.

0-0/1-1?

This is the stats tab
This is the post tip