Wolverhampton tar emot Everton under söndagslunchen.

Det är ett hemmalag som behöver tre poäng för att fortfarande ha chans på en Champions League-plats. De behöver vinna resten och samtidigt få med sig resultat från andra matcher. Dessutom känns beslutet angående Man Citys CL-äventyr nästa säsong är minst lika viktigt. Får City inte igenom överklagan så är femteplatsen en CL-plats och chanserna ökar för Wolves. Dock har spelet hackat på slutet och två förluster har gjort att de inte längre har det i egna händer.

Everton blandar och ger. Det är ett av få lag som jag har svårt att få grepp om. Kan blanda väldigt fina insatser för att dagar senare förlora mot jumbon på hemmaplan. Jag tycker spelet har varit helt okej på slutet med tanke på tabellplaceringen.

Det kommer vara en jämn match idag och jag tror bollinnehavet kommer vara jämnt fördelat för Wolves har inget behov av att äga boll. De kan backa hem och ha elva spelare på rätt sida av bollen trots hemmaplan som de gjorde mot Arsenal. Ser vi till skott så tror bolagen på relativt få och jag är beredd att hålla med, därför tycker jag att det här oddset på insparkar ska ner några punkter.

Jag spelar Everton under 8,5 insparkar @1.66 hos bet365 med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip