Wolves har en tyngre period bakom sig men fick med sig en poäng senast borta mot Arsenal, efter en sen kvittering av Mkhitaryan. Nu är Wolverhampton på hemmaplan där Huddersfield står för motståndet. Tror hemmalaget kan fortsätta bygga på den fina insatsen som laget gjorde mot Arsenal senast. Huddersfield är bleka framåt och saknar sin Zanka på försvarslinjen.

Tabell:
11. Wolves 12 4 4 4 12/13 16p
20 . Huddersfield 12 1 4 6 6/22 7P

Wolves spelade tre raka förluster mot Watford, Brighton och Tottenham och det var inte mycket som talade för laget inför mötet med Arsenal. Men Wolves lyckades ta en poäng
efter 1-1 och var inte allt för långt ifrån alla tre då Mkhitaryan kvitterade i 86:e minuten.
Innan dess stod laget även för en bra insats mot Tottenham (2-3 FT).
Mexikanen Raúl Jiménez på topp ser lysande ut och har hittat nätmaskorna tre gånger än så länge, förväntar mig att den siffran stiger. Även publikfavoriten Matt Doherty imponerar stort på sin högerkant. Ligger bakom mycket av Wolves spel. Rapporterades ha problem med skador tidigare under veckan, men har nu fått klartecken. Saknas gör försvarsspelaren Jonny.

Huddersfield parkerar sist i tabellen men är lite svåra att veta var man har dem. Målproduktionen går dock lika illa. Laget tog i alla fall en mycket viktig seger mot Fulham för två omgångar sen. Efter de blev det 1-1 mot West Ham, där The Hammers med lite tur hade kunnat få in ett avgörande.
På bortaplan läcker laget många bollar bakåt. Hela 14 stycken på fem matcher.
Och chanserna framåt är mycket få. Finessen saknas där varken Mounie och Pritchard på topp sätter skräck i sina motståndare.
Har även inför matchen mot Wolves några avbräck att se över. Försvararen Mathias Zanka Jorgensen är avstängd här och ersätts troligtvis av Jon Gorenc Stankovic. Annars saknas även Chris Lowe på vänsterkanten.

Wolverhampton står vinstlösa efter de fyra senaste omgångarna så nu gäller det att ta en stabil trea, det är bra läge för det. Huddersfield är mycket ofarliga framåt och har avbräck här i defensiven i form av Zanka. Bör pressas ner rejält av hemmalaget.

SPEL: Wolves asian hcp -1 till 2,05x