Måndagsmatch i PL när Liverpool gästar Wolves.
Mitt speltips: Rak tvåa på Pool.
1.76 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

Tycker faktiskt oddset på bortalaget är tilltalande här. Visst, ligaformen har varit otroligt svag med bland annat sex raka hemmaförluster. Men jag tycker prestationen mot Leipzig i veckan var väldigt bra. Positivt att Mane fick göra mål igen, borde kunna lossna lite för honom framöver. Även viktigt att Pool får fyra dagars vila inför Wolvesmatchen. Stor skillnad jämfört med att spela exempelvis onsdag och sedan lördag, vilket de gjort ett par gånger. Det här är sista matchen Pool spelar innan landslagsuppehållet, så inget att spara på. Tror inte laguppställningen här kommer påminna om den reservbetonade elva laget kom till spel med mot Fulham förra helgen. Bra att Jota är tillbaka då det ger fler alternativ att laborera med framåt.

Börjar dra ihop sig rejält för åttondeplacerade Pool, som har sju poäng upp till Chelsea på fjärdeplatsen. Behöver samla ihop poäng för att lösa en Europaplats till nästa säsong. Klart de kan vinna CL, men det blir såklart svårt och inget det går att räkna med.

Wolverhampton ligger tolva i tabellen inför den här omgången. Rätt tryggt avstånd neråt och har inget med Europaplatserna att göra. Tycker inte de imponerat så mycket den här säsongen som tidigare. Doherty och Jota var två tunga tapp inför säsongen och tappade ju även vasse Jimenez som blev huvudskadad. Willian José, vinternyförvärvet, har inte kommit in på ett bra sätt och dyre unge forwarden Fabio Silva behöver mer tid innan han kan gå in och göra skillnad. Adama Traore har inte heller fått det att lossna den här säsongen, står på noll poäng fortfarande. Kort sagt: Inte alls lika starka som i fjol. Tycker också de haft lite medstuds i ett par matcher, ta bara Arsenalmatchen för någon månad sedan när de förtjänade att ligga under med 3-0 i paus. Men ett Luiz-hjärnsläpp (straff och rött) vände på den steken.

Jag tror Liverpool bara vinner här. Skiljer en klass mellan lagen och jag tror Leipzigsegern kan bli lite av en vändning för Klopps lag.

Speltips: Liverpool vinner. 1.76 hos Unibet , LeoVegas & Casumo .

This is the stats tab
This is the post tip