Speltips: Liverpool asian -1,5 till 2.06 hos Expekt.

En vinst och tre förluster är Wolves facit hittills den här säsongen. Den enstaka vinsten kom mot ett Everton i kris på bortaplan, och känslan är att det är den typen av segrar man kommer behöva ta den här säsongen för att kunna hänga kvar.

Liverpool har fått en både stark och imponerande start på säsongen där man fortfarande är obesegrade. Efter krysset mot Chelsea i premiären har man nu tre raka segrar och 3-0 senast mot Aston Villa var en tydlig markering på att Liverpool blir att räkna med den här säsongen.

Jurgen Klopp förtjänar ofantligt med hyllningar för hur han har fått det här Liverpool att fungera direkt. Att byta ut ett helt mittfält och att bli av med Firmino trodde jag skulle innebära en lite trögare start, men så har absolut inte varit fallet. Nu är känslan att de problem Klopp hade för några veckor sedan har förvandlats till lyxproblem.

Liverpool andas morgonluft

Skadebekymrena fortsätter dock att nafsa Klopp i hälarna. Utöver Van Dijks avstängning väntas även Konate fortsatt vara borta med en skada, vilket gör att Joe Gomes och Joel Matip fortsätter att bilda mittbackspar. Marcelo Bielsa nämnde även att Darwin Nunez har haft problem med en känning under landslagsuppehållet, samtidigt som Trent Alexander-Arnold fick tacka nej till landslaget på grund av en känning. Statusen på de två sista är därför oklart inför lördagens match.

Trots dessa skadebekymmer tror jag inte att Liverpool ska ha några större svårigheter att besegra Wolves. Ett lag i form ska inte underskattas, och det är verkligen känslan runt detta Liverpool just nu. Det flödar av offensiva alternativ och jag har extremt svårt att se ett kantigt Wolves-försvar orka stå emot i 90 minuter.

Wolves har absolut inte blivit överkörda i alla matcher hittills, men när ett lag av högre kvalité kom på besök till Molineux i form av Brighton slutade det 1-4 till Brighton, och jag tror Liverpool har alla möjligheter att göra något liknande. Wolverhampton är för mig ett lag som riskerar att trilla ur i år, och det ska inte Liverpool ha några problem att besegra om man vill vara med och slåss om topplaceringarna i år, oavsett skador.

En ovanligt tillknäppt tillställning i första halvlek när Liverpool spelar ser jag inte alls som omöjligt, men att man sedan springer ifrån och vinner med ett par bollar i andra halvlek är min känsla och gissning. Mitt spel blir därför Liverpool asian -1,5 hos Expekt till 2.06!
This is the stats tab
This is the post tip