Wolverhampton tog emot Man United för bara två veckor sen i FA-cupen och nu är det dags igen att välkomna Ole Gunnar Solkjaers lag.

Wolverhampton ligger - trots förlusten mot Burnley i helgen - på en sjundeplats. De har en tendens att slappna av och ta för lätt på uppgiften när ett bottenlag står på andra sidan. Det är jämnt mellan platserna 7-11, så varje poäng är viktig i kampen om att hamna på övre halvan. Men Wolverhampton är fortfarande kvar i FA-cupen och det får ses som deras största höjdpunkt den här säsongen.

Manchester United vann i helgen mot Watford men det var inte övertygande. Watford stod upp högt i planen och det kändes som att United var tagna av Watfords höga spel. Men ett bolltapp i offensiven blev förödande för Watford. Hemmalaget kunde ställa om och en djupledsboll av Shaw gjorde att Rashford kom fri och kunde sätta 1-0.

Vi såg hur bra Wolverhampton är på att vinna tillbaka bollen när lagen möttes senast. Ett United som inte är i form kommer få jobba hårt i defensiven för att klara av Wolves anfallsspel. Wolves hade 17 skott i FA-cupmatchen för två veckor sen. Watford hade 20 skott på Old Trafford i lördags.

Jag spelar Wolverhampton över 11,5 skott @1.85 hos Unibet , LeoVegas med 3u.

Twitter @robiiinbetting

This is the stats tab
This is the post tip