Tar Man City -1,5 mot Wolves hos FastBet eller Bethard i lördagens tidiga Premier League-match.

Ingen har väl missat hur brutalt starka Man City sett ut i säsongsupptakten.
- Körde över Chelsea i Community Shield ("bara" 2-0).
- Körde över Arsenal borta i ligapremiären (återigen "bara" 2-0).
- Manglade Huddersfield i hemmapremiären (6-1 hade kunnat vara betydligt mer).

Visst, Kevin de Bruynes skada försvagar kanske laget något, men elvan + bänken är ändå väldigt stark. Senast hoppade Foden, Mahrez och Leroy Sané in medan Walker, Otamendi + Sterling inte ens användes.

Tänkbar elva här:
Ederson,
Walker, Stones, Laporte, Mendy
Fernandinho, Gundogan
Mahrez, Silva, Sterling
Aguero

Pep kan välja om han vill köra vidare med två forwards (som mot Huddersfield) eller gå tillbaka till enbart en. Finns en rad möjligheter för Pep att experimentera med. Är inne i ett skönt skede av säsongen med enbart en match i veckan - så kan verkligen lägga tid på att förbereda sig för varje match på bästa sätt.

Wolverhampton har fått en halvtung start. "Bara" en poäng mot Everton i premiären (en man mer i 50 minuter) och förlust mot Leicester nu senast. Har ett par RIKTIGT bra spelare (Moutinho, Ruben Neves och Patricio), ett par spelare med stor potential (Traore, Jonny, Jota) och ett par oprövade spelare. Hajpades inför säsongen på ett sätt som efter två matcher visat sig möjligen var för mycket. Lär slippa den absoluta bottenstriden, men tror knappast laget hamnar topp åtta, vilket en del trodde. Är ett lag som säkert kommer bli bättre

Och med tanke på hur Man City kört över allt motstånd hittills den här säsongen (och i fjol) tror jag de har goda möjligheter att vinna klart även här. Känns i nuläget som att laget har ännu fler vapen och är ännu vassare än förra säsongen. Borde ha bra chans mot Wolves här.

1-3/4?

This is the stats tab
This is the post tip