Jag har hittat två spel som jag valt att klicka när nykomlingarna tar emot mästarna under lördagen.

Manchester City under 1,5 kort.
Under 4,5 offside i matchen.

Wolverhampton har inte fått den starten man hade hoppats på. Det blev bara en poäng i hemmapremiären mot Everton trots en man mer i dryga femtio minuter. I helgens match mot Leicester blev man straffade för att man inte satte sina chanser. Wolves var det klart bättre laget och borde haft ledningen, men sätter man inte sina chanser i Premier League så blir man straffade.

Manchester City började säsongen hemma på Etihad på ett makalöst bra sätt. Det syntes efter några enstaka minuter hur den matchen skulle sluta. Skrevs till 6-1 efter att domaren blåst av matchen och City var tillbaka högst upp i tabellen.

Det är Matin Atkinson som dömer den här matchen. En domare som gärna väljer att hålla tillbaka med frisparkar och visar bara ostskivan om det verkligen behövs.
Guardiolas lag har så mycket boll att det inte blir lika många närkamper på mittplan som det blir om två jämna lag möter varandra. Nu lär vi få ett Wolves som backar hem och som hellre täcker ytor än att försöka gå in och stjäla bollen.
City har fått två kort på de tre första matcherna av säsongen.

Offside-linan tycker jag ligger lite högt för att blunda åt den. Wolverhampton hade två offside i första samt en senast mot Leicester. De ljusblå-klädda hade liksom Wolves två i första och en i helgen. Även om Wolverhampton kommer stå upp bättre än vad Huddersfield gjorde så kommer det vara spel mot ett mål i stora delar av matchen - och det leder till ett lågt försvarsspel där man inte spelar så mycket bakom backlinjen utan det blir mest spel framför den.

Jag spelar Man City under 1,5 kort @1.74 hos LeoVegas med 3u.
Under 4,5 offside @1.80 hos bet365 med 3u.