bet365 & Unibet streamar matchen.

Tror på målsnålt i sena matchen i lördagens FA-Cup.
Under 2,5 mål i Wolves-Man United spelas.

Kvartsfinal alltså - en hel del på spel.
Wolverhampton har som väntat varit en stark PL-nykomling. Ligger för tillfället sjua i ligan. hade de bara varit lite bättre mot slagpåsarna i tabellen (Huddersfield har tagit sex av sina 14 poäng mot Wolves t.ex.) hade de haft hygglig Europaplats-häng. Över tid har Wolves framför allt bevisat att de har ett starkt försvar:
- Bara Pool, City och Chelsea har en lägre xg-against-siffra (Wolves "borde" ha släppt in fjärde minst mål sett till motståndarnas samlade målchanskvalitét).
- Bara den trion + Spurs har de facto släppt in färre PL-mål än Wolves.
- Mot topp sex-lagen har Wolves "bara" släppt in elva mål på sju matcher, vilket inkluderar tre borta mot Man City när de fick spela 10 mot 11 en stor del av matchen. Ungefär ett i baken per match i snitt.

Kommer in i den här matchen med en veckas vila och ska vara skadefria:
“Everybody’s working very well, so we have to make the right decisions, to try to get the right decision, but all the squad is working very well.”

Tänkbart lag:

Patricio
Bennett, Coady, Boly
Doherty, Moutinho, Neves, Dendoncker, Jonny
Jota, Jimenez

Man United har fått en veckas vila efter förra veckans utladdningar mot PSG och Arsenal. En matchrik vår vänar med upplopp i PL och CL-kvart mot Barcelona. Har Ashley Young avstängd och frågetecken för ett par andra spelare (bland annat Lukaku). Romero har vaktat kassen i tidigare FA-cupmatcherna.

Tänkbar elva:

Romero
Dalot, Smalling, Lindelöf, Shaw
McTominay
Pogba, Matic
Lingard, Rashford, Martial

I kvartsfinalerna i FA-cupen är det inte omspel som gäller. Vid ett eventuellt kryssläge lär matchen därmed inte bli så hawaii-böljande med två lag som verkligen vill få ett avgörande för att undvika omspel och en jobbig extramatch. Wolverhampton har visat att de kan stå emot storlagen tidigare; nu senast borta mot Chelsea där de uppträdde defensivt och gjorde det svårt för Chelsea en stor del av matchen.

Utslagsmatch och en del på spel. Klyschigt nog blir första målet såklart viktigt och jag tror det kan bli en rätt avvaktande och riskminimerande tillställning.

Speltips: Under 2,5 mål - 1.81 Unibet , LeoVegas , 888sport

This is the stats tab
This is the post tip