Molineux Stadium ger oss mötet mellan Wolves och Manchester United under söndagen. Min tanke till denna match är att det är revanschsuget United som tar sig an att Wolves som inte riktigt kommit igång och det får mig att tro på bortaseger.

Wolves sparkat igång Premier League-säsongen med två raka förluster och båda gångerna med 1-0. Först föll de i premiären borta mot Leicester med dessa siffror och sedan hade de Tottenham på besök och då blev det alltså 1-0 i baken igen. Nu senast blev det förvisso seger i Ligacupen med 4-0, men det var mot Nottingham.

Man United inledde säsongen med stil då Leeds slogs på Old Trafford med 5-1 och förra helgen jagade de andra raka, men då blev det "bara" 1-1 borta mot Southampton. Den "missen" får mig att tro att Ole Gunnar Solskjaer för sitt lag till seger denna helg istället och just nu är det väldigt optimistiskt i den röda delen av Manchester då klubben i fredags offentliggjorde att Cristiano Ronaldo är klar för en återkomst till klubben.

SPELTIPS
United bröt en dyster trend mot Wolves borta i fjol då de inför den matchen hade fyra raka här utan seger, men i fjol lämnade de den här arenan med en 2-1-seger.

Jag tror att United gör det igen, vinner alltså.
Resultat som 0-2 eller 0-1 känns rimligt.

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip