Speltips: Wolves draw no bet till 1.83 hos bet365 .

Wolves tar emot Manchester United hemma på Molineux Stadium under torsdagskvällen. Vid seger hoppar hemmalaget ikapp och förbi United i tabellen, så en hel del står på spel!

Wolves lyckades förlänga sin förlustfria svit senast i FA-cupen mot West Brom och står nu på sju raka matcher utan förlust i alla tävlingar.
Faktum är att Wolves har tagit näst flest poäng i hela Premier League sedan den 5:e december, vilket visar prov på att man nog tittar uppåt i tabellen snarare än neråt. Jag gillar vad Gary O'Neil gör med det här laget och hemma på Molineux har man visat sig vara ruskigt svåra att slå. Åtta raka matcher på hemmaplan utan förlust där man under den perioden slagit Manchester City, Tottenham och Chelsea just på hemmaplan.

I Manchester United stormar det vidare. Marcus Rashford verkar föredra en utekväll i Belfast före träning, 2-2 efter dryga sextio minuter mot Newport och ett skadeläge som inte riktigt vill ge med sig.
Spelmässigt hackar det fortfarande, trots att man ändå lyckas lösa en del resultat här och där. Jag räknar inte med någon Marcus Rashford från start här heller, och då saknar den där United-offensiven en hel del spets.

En ny Wolves-skalp på ingång?

Wolves är som sagt hemmastarka, och jag har svårt att se United, i det läget man är i nu, ska åka till Molineux och ta tre poäng. Jag ser framför mig en ganska målsnål historia mellan två lag som kanske inte är spetsigast i ligan. Kvalité och bra spelare finns absolut, men spetsen kan ofta saknas i sista tredjedel.
Det tidigare mötet mellan lagen den här säsongen slutade 1-0 till United, men där var Wolves värda minst en poäng. Man var det betydligt mycket bättre laget både spelmässigt och chansmässigt.

Wolves har redan tagit några rejäla skalpar på hemmaplan den här säsongen, och kan man göra det mot City och Tottenham tror jag man har goda möjligheter att göra detsamma mot ett fortsatt brinnande United. Förlorar tror jag iallafall inte man gör.
Utifall United skulle gneta till sig ett kryss så spelas Wolves draw no bet till 1.83 hos bet365 . Alltså insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort!
This is the stats tab
This is the post tip