Speltips: Över 2,5 mål i matchen till 1.65 hos Tipwin .
—-
Det här Sheffield United-laget kan mycket väl vara det sämsta man sett i Premier League. Fortsätter man som man gjort hittills släpper man troligtvis in flest mål under en säsong någonsin. 21 insläppta mål bara på de fem senaste matcherna är makalösa siffror, och något Wolves hoppas kunna utnyttja.

Hemmalaget blandar och ger en aning, men kommer senast från en väldigt stark trea på bortaplan mot Tottenham. Man har lyckats ersätta skadade Cunha i och med att Hwang Hee Chan är tillbaka från landslagsspel, vilket är en stor boost längst fram.

Sheffields trasiga defensiv

Som sagt släpper Sheffield United in fruktansvärt mycket mål just nu, vilket leder mig in på det spåret även här.
Wolves har även hittat rätt i sin offensiv. Pedro Neto, Hee Chan och Sarabia är faktiskt en väldigt bra offensiv. Åtminstone tillräckligt bra för att få hål på en trasig Sheffield-defensiv.

Samtidigt är inte Wolves defensiv världsbäst. Man har släppt in mål i fem av de sex senaste matcherna hemma på Molineux. Sheffields offensiv må inte vara den bästa man sett, men i omställningsspelet kan det mycket väl dyka upp chanser även åt det hållet.

Som jag nämnt i tidigare rekar görs det en väldans massa mål i Premier League för stunden. Åker Sheffield United på ytterligare en överkörning, eller lyckas man stå upp och göra match av detta? Oavsett tror jag vi får se en rätt målrik historia.
Över 2,5 mål i matchen spelas till 1.65 hos Tipwin , en lina som rättats i tre av Wolves fyra senaste matcher och i samtliga av de sju senaste matcherna för Sheffield United!
This is the stats tab
This is the post tip