Tar en peng på Wolves -1,5 mot Shrewsbury. Retur i FA-cupen.

2-2 i första matchen. Detta efter att Shrewsbury gått upp till 2-0 och Wolves hämtat in försprånget sent. Bra betalt att lösa en returmatch från det utgångsläget. Wolves borde rimligtvis vilja ta FA-cupen på allvar. Har Bristol City i kommande runda, vilket ska vara klart överkomligt. En hel del bra PL-lag är redan utslagna: Arsenal, Liverpool (av Wolves), Spurs, Everton och Leicester för att nämna några. Chelsea eller Man United slås ut i kommande runda då de möts. Vinnaren i det mötet är en titelkandidat, liksom Man City såklart. I ljuset av detta borde Wolves ha hygglig chans på en riktigt fin cupvår.

Då måste de städa av Shrewsbury först. Och det ska de väl ändå klara av rätt enkelt? Shrewsbury ligger i botten av League One och har sedan FA-cupmötet med Wolves förlorat två raka matcher med totalt 3-7 i målskillnad. Verkar vara småstökigt i klubben som gjorde ett gäng sena januarivärvningar. Trots flera nya ansikten blev det alltså en klar förlust i helgen. Att kraftsamla sig till ett resultat på hemmaplan, med publiken i ryggen och allt vad det innebär är en sak. Att lösa ett resultat på bortaplan är något helt annat. Även om FA-cupen är skrällarnas turnering.

Wolves har tidigare under FA-cupen ställt ganska starka lag på planen. Ändrade på sex positioner i bortamatchen mot Shrewsbury jämfört med föregående ligamatch t ex. Tycker ändå laget har en okej bänk med ett par bra alternativ. Har Newcastle i ligan först kommande måndag, så det finns gott om tid att förbereda sig för den matchen, vilket borde öppna för ett starkt lag här. Får eventuellt klara sig utan stjärnan Neves här - han fick gå ut tidigt mot Everton. Ska ändå räcka till en klar seger mot ett begränsat motstånd. Även om det blir rotation på ett par positioner eller så.

Tvåmålsseger / asian -1,5 spelas hos bet365 .

This is the stats tab
This is the post tip