Molineux Stadium ger oss mötet mellan Wolves och Tottenham under söndagen i en match som både hemma- och bortalag gärna vinner, vilket får mig att blicka mot hörnmarknaden.

Fjolårets möten lagen emellan
16.05.21 Tottenham - Wolves 2-0 (10-3 i hörnor)
27.12.20 Wolves - Tottenham 1-1 (9-2 i hörnor)

Wolves sparkade igång Premier League-säsongen med att ställas mot Leicester på bortagräs. Jamie Vardy gjorde matchens enda mål i den tillställningen och blev således matchvinnare för sitt Leicester. Nu ska Wolves försöka studsa tillbaka när det är deras tur att göra premiär på hemmaplan och detta mot Tottenham som tidigare i veckan hade det kämpigt i Portugal då de fick se sig besegrade av Pacos de Ferreira i första ronden av sista kvalmatchen för att nå Europa Conference League-spel.

Tottenham valde att vila en drös av annars ordinarie spelare i kvalmatchen tidigare i veckan. Startelvan bestod bland annat av 17-årige Dane Scarlett på topp och som målvakt ställde man upp med Pierluigi Gollini istället för Hugo Lloris. Stjärnspelaren Heung-Min Son, som gjorde segermålet i Spurs premiär mot Manchester City förra helgen, var inte ens uttagen i truppen så det var ett aningen reservbetonat bortalag på portugisisk mark.

Nu när det är ligaspel på menyn igen lär det se annorlunda ut och här kommer Tottenham ställa upp med starkast möjliga elva. 1-0-segern mot Manchester City i premiären lär ha gett det här laget en bra skjuts och Wolves som förlorade sin premiär med samma siffror lär gå ut med en revanschlusta som bör ha vad som krävs för att ge Tottenham en match.

SPELTIPS
När dessa lag drabbar samman bjuds vi i regel på många hörnor och jag tror att det fortsätter så. Wolves vill spräcka målnollan och kanske till och med inkassera säsongens första seger.

Min teori är att båda lagen kommer gå för seger och då tror jag att över 9 hörnor (3-vägs) är ett sunt spel till oddset 1.58 hos Bethard .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip