Speltips: Över 1,5 mål i andra halvlek till 1.81 hos Expekt .

Tottenham ska försöka studsa tillbaka från den smått makalösa matchen mot Chelsea förra helgen. Mer än ett par bortdömda mål, två röda kort för Spurs, en rekordhög backlinje och till slut förlust med 4-1.
Nu ställs man mot Wolves som faktiskt imponerat en aning på mig under den första tredjedelen av säsongen. Jag såg Wolves som en nedflyttningskandidat, men så har inte varit fallet hittills och Gary O´Neal har gjort ett fint jobb med den här truppen hittills.

Inte nog med en hel del skador så är nu även högerback Udogie och mittback Romero avstängda efter sina röda kort i matchen mot Chelsea. James Maddison är tveksam till spel, Micky van de Ven blir borta en längre tid och Richarlison har tvingats till en operation och missar även han en längre tids spel.

Är det någon gång dags för Spurs att börja vackla en aning tror jag det kan vara nu. Spelarna som är borta är inga dussinspelare, utan det är viktiga spelare för hur Postecoglou vill spela.
Wolves har gjort en hel del mål den här säsongen, men även släppt in en hel del. Precis som oddsen pekar på tror jag på en målrik match. Speciellt i den andra halvleken.

Målrik andra halvlek

Spurs har gjort totalt 23 mål den här säsongen. 14 av dem har kommit i den andra halvleken.
Wolves har gjort 14 mål den här säsongen och hela 11 av dem har kommit i den andra halvleken.
Jag har väldigt svårt att se varken Spurs eller Wolves hålla någon nolla i den här matchen, och sett till statistiken bör målen komma i den andra halvleken.

Jag har också svårt att se Ange Postecoglou ändra sitt sätt att spela fotboll bara för att det kommer in andra spelare. Spurs kommer fortsätta spela frejdigt och offensivt, men defensivt bör det finnas mer ytor när Eric Dier spelar jämfört med när van de Ven spelar.
Jag tror som sagt på en målrik match, och statistiken talar sitt tydliga språk över när målen bör landa.

Jag litar på statistiken och spelar över 1,5 mål i andra halvlek till 1.81 hos Expekt !
This is the stats tab
This is the post tip