Wolves har haft en seg säsong och är fast på den nedre halvan. West Ham har fortfarande chans på Europaspel.

Senaste möten
West Ham - Wolves 4-0

West Ham - Wolves 0-2
Wolves - West Ham 2-0

Premier League
7. West Ham 29 14 7 8 45:35 49
14. Wolves 29 9 8 12 28:38 35

Wolves hemma
14 5 4 5 15:15 19

Formen
V, O, F, O, F

Senaste match
Wolves - Liverpool 0-1

West Ham borta
14 6 3 5 19:17 21

Formen
V, F, V, F, O

Senaste match
West Ham - Arsenal 3-3

Preliminära elvor (Whoscored)

Wolves (3-4-2-1) Patricio - Saiss, Coady, Boly - Semedo, Dendoncker, Neves, Jonny - Traoré, Neto - José

Saknar: Jimenez,
Osäkra: Patricio, Marcal, Podence, Moutinho

West Ham (4-2-3-1) Fabianski - Coufal, Dawson, Diop, Cresswell - Rice, Soucek - Bowen, Lingard, Benrahma - Antonio

Saknar: Ogbonna, Yarmolenko
Osäkra: Masuaku, Randolph, Fornals

Som jag nämnde i inledningen så har Wolverhampton haft en väldigt beige säsong. Innan landslagsuppehållet torskade man med 0-1 hemma mot Liverpool och det var den fjärde raka matchen utan seger. 1-1 borta mot Newcastle, torsk 1-4 borta mot Manchester City, 0-0 borta mot Aston Villa och så förlusten hemma mot Liverpool. Wolves har varit trubbigt framåt den här säsongen och bara lyckats hitta nätet 28 gånger på 29 omgångar. Tar vi de fem senaste matcherna så har Wolves gjort max ett mål och totalt tre. Två sista matcherna innan uppehållet blev de nollade. Och jag tycker att det saknas kvalitet och tyngd där framme. Tabellmässigt ska Wolves inte behöva oroa sig nämnvärt för nedflyttning. Det skiljer nio poäng ned till Fulham under strecket, ett Fulham som dessutom har två matcher mer spelade. Däremellan finns Burnley, Brighton och Newcastle.
West Ham slog Wolves med solklara 4-0 sist lagen möttes och är i ett intressant tabelläge. Tottenham tappade poäng under söndagen vilket betyder att West Ham kan ta sig upp på femteplatsen vilket innebär spel i Europa Leauge. Ja, de kan till och med gå förbi Chelsea och upp på Champions League-plats. Så tro inte annat än att West Ham kommer högmotiverade till den här drabbningen.
West Ham avslutade med en galen 3-3-match mot Arsenal innan uppehållet. Innan dess torsk borta mot Man Utd (0-1) och seger med 2-0 hemma mot Leeds. Skademässigt är det bara Ogbonna och Yarmolenko som är definitivt avskrivna i bortalaget. Raul Jimenez den ende helt out i Wolves på förhand. Båda lagen har en del osäkra kort.

SPELTIPS
Jag spelar West Ham asian hcp 0 (pengarna åter vid kryss) till 1.91 hos bet365 (3/5 units)

Vad tror ni?

@lellesandahl på twitter

This is the stats tab
This is the post tip