Champions League rullar igång under tisdagskvällen och på Stadion Wankdorf i Bern kommer ett formstarkt Manchester United på besök.

Young Boys borta blir det första testet för Ole Gunnar Solskjaers formtoppade lag när Champions League-gruppspelet rullar igång. United kliver in som stora favoriter och sett till uppvisningen hemma mot Newcastle senast är det förståeligt. Ronaldo var tillbaka och levererade som dubbel målskytt direkt. Pogba och Bruno Fernandes var så där lekfullt bra som de varit under säsongsupptakten och ja, jag tycker att United ser riktigt, riktigt bra ut igen.

Schweizarna i hemmalaget laddade upp inför den här matchen med att besegra serieledarna i deras inhemska liga, Super League, med 4-0. 24-årige mittfältaren Michel Aebischer som är inne på sin sjätte säsong med YB gjorde två mål på 27 matcher i fjol och mot Zürich senast gjorde han lika många som på hela förra säsongen. Den schweiziska ligan är inte av toppklass jämfört med de riktiga toppligorna, men här finns några lag som kan sprattla till och Young Boys är helt klart ett av dem.

En vass offensiv finns i hemmalaget, så även i bortalaget där Ronaldo som tidigare nämnt tog för sig per omgående i comebacken. Min teori inför avspark i Bern är att hemmalaget vill ge United en match och jag tror vi kan få se en sevärd historia med målchanser åt båda håll, men där United till slut vinner igen.

SPELTIPS
Över 7,5 skott på mål till 1.75 hos Unibet .

Vad tror ni?

@JV89__ på Twitter.

This is the stats tab
This is the post tip